Romaanihahmojen saappaissa -haaste

Haaste löytyi alunperin Vinttikamarissa-blogista, mutta olen sen bongannut parista muustakin mm. Lukuisa-blogista ja Taavan päiväkirja-blogista

Koska olen töissä ja minulla on kohtuu tylsää, ajattelin myös vastailla tähän.
Eli:

1. Minkä romaanin päähenkilönä voisit haluta olla?

Pidän vahvoista ja pystyvistä naishahmoista, joten voisin haluta olla mm. Eddingsin Polgara tai Rowlingin Hermionne. (hassua että molemmat myös omaavat taikavoimia)

2. Minkä romaanin maisemaa haluaisit katsella, kun kurkistat ulos ikkunastasi?

Pidän monenmoisista maisemista, mutta jotenkin ajatus englantilaisesta maalaismaisemasta saisi sieluni lepäämään eli joko Agatha Cristien tai Jane Austenin luomat maisemat.

3. Kenen haluaisit rakastuvan sinuun?

Tähän vastaus saattaisi löytyä jo aikaisemmista postauksistakin, mutta sanotaan taas vain Janet Evanovichin Ranger.. Huumorintajua nimittäin pitää löytyä, ja viikinkivampyyrissa olisi liikaa draamaa makuuni..

4. Kuka voisi olla parast ystäväsi?

Uskoisin että pitäisin Charlaine Harrisin Sookie Stackhousesta tai L. M. Montgomeryn Annasta. Myös Austenin Elizabeth Bennet voisi olla hauska tuttavuus.

5. Mihin seikkailuun et olisi halunnut joutua mukaan?

En ole mikään sodan ystävä varsinkin toista maailmansotaa käsitteleviä teoksia välttelen eli niihin joutuminen olisi hirveää.. Myös kaikki Stephen Kingin teokset voisi laskea tähän kastiin.


6. Kenen kanssa haluaisit käydä pitkän keskustelun?

Hankala, maailman menoa voisi "yksillä" puida vaikkapa, Eddingsin Beldin kanssa (jos siis olisi justiinsa sattunut satamaan edellisenä päivänä).

7. Kenen laittamaa ruokaa tahtoisit maistaa?

En tiedä nyt lasketaanko tämä ruuanlaitoksi, mutta Viisikoissa oli aina niin ihanan kuuloiset eväät mukana että heidän kanssaan lähtisin retkelle eväiden takia koska vaan.

8. Kenen kanssa et haluaisi joutua riitoihin?

Vampyyrin :D

9. Missä talossa tai kodissa tahtoisit asua?

Huvikumpu tai vanha englantilainen kartano.

10. Kuka tai mikä pelottaisi sinua?

Möröt sängyn alla :D samoin kuin Orwellin isoveli valvoo systeemit.


Tälläistä tänään, hirveästi haluaisin kirjastoon lainailemaan noita toisen haasteen kirjoja mutta maanantaina vasta. Tämä päivä kuluu töissä ja huomisellekkin on jo menoa (eikä kirjasto olisikaan auki)..

2 kommenttia

  1. Kuulostaa pitkälti saman henkisiltä vastauksilta kuin omani voisi olla : ) Pitääpä harkita haasteen tekemistä itsekin!

    VastaaPoista
  2. Tee ihmeessä, olisi kiva kuulla vastauksesi :)

    VastaaPoista