Viime aikoina luettuja

Näistä kaikista on ollut tarkoitus julkaista omat postauksensa, mutta ne ovat syystä tai toisesta jääneet kesken. Niin ajattelin sitten ympätä nämä kaikki samaan postaukseen.

Tuija Lehtinen- Miss Seinäruusu ja Piiitkä jäähy

Kaksi tämä syksyn uutuutta Lehtiseltä, Piitkä jäähy-n ostin yhtäaikaa Utrion Oppinut neiti-kirjan kanssa ja taisin lukeakin sen ennen tuota Utriota, mutta postauksen teko siitä on jäänyt. Samoin Miss Seinä Ruusu on ollut luettuna jo jonkin aikaan. Mutta yleensä en tykkää antaa lopullista arviota Lehtisen kirjoista yhden lukukerran perusteella.

Piiitkä jäähy kertoo, jo Karting Team Vintiö-kirjoista tutusta, Roopesta. Roope on saanut "karkoituksen" äitinsä luo Savoon ja käy ysiluokan siellä. Oli mielenkiintoista päästä Roopen pään sisään, ottaen huomioon että noissa toisissa kirjoissa Roope on toiminut ns. pahiksena eli ei mikään kilttipoika.

Miss Seinäruusu taas paluuta tutumpaan Lehtiseen Kolme miestä netissä-kirjan jälkeen. Tosin uutta twistiä toi se että päähenkilö Rea on eroamassa ja hänellä on poika. Eronneita muistaisin Lehtisellä kyllä olleen päähenkilöinä, mutta taitaapa olla ensimmäinen lapsellinen aikuinen päähenkilö tämä Rea olla. En ainakaan juuri nyt muista muita. Mutta mielenkiintoinen silti, tosin maatilan kuvauksessa pari asiaa pisti silmään, näin maatilla kasvaneelle. Tästä en tämän tarkemmin vielä kerron, haluan ainakin sen toisen lukukerran vielä. Lisäksi kirja lähti juuri viikonloppuna lainaan äidilleni.

Nora Roberts - Night Tales -sarja

Tämän 90-luvun alussa kirjoitetun Robertsin sarjan olen ennemminkin lukenut. Ihan kiva alkupään Roberts, sarjaan kuuluu viisi osaa, ja näihin yhteisniteisiin jotka omistan on lisäksi ympätty yksi ylimääräinen Roberts.

Night Tales1. Night Shift (1990)
2. Night Shadow (1991)
3. Nightshade (1993)
4. Night Smoke (1994)
5. Night Shield (2000)
Bonus kirjana Night Moves

Tyypilliseen tapaan näissä kerrotaan "perheen" rakkaustarinoita ja mysteerejä. Ja ompa yhdessä niistä jopa hieman yliluonnollistakin mukana.

Michelle Rowen - Bitten & Smitten

Kiinnostuin tästä kirjasta Humisevalla harjulla-blogin Cathyn postauksen perusteella ja tilasin tämän jonkun tilauksen yhteydessä ns. täytekirjana (eihän nyt voi tilata vain yhtä tai kahta kirjaa, vaan useampi samoilla postikuluilla..). Tämä olikin luettavien pinossa kauan..

Kommentti tästä onkin ; ihan kiva. Sarah hahmona on valloittava, mutta muuten kirjassa jokin ei klikannut. Kivan huumoripitoinen silti.Rachel Vincent - Kissatyttö, Saalistaja, Syytetty ja Kaappaus

Ekan osan olenkin lukenut ja arvostellut jo täällä. Minulla oli hieno suunnitelma näiden varalle - olin ajatellut odottaa kaikkien osien ilmestymisen ennenkuin luen ne.. No, eräänä lukemisen puutteisena iltana aloitin sitten nämä.. Kaikki tulikin luettua yhteen pötköön.. Olisi pitänyt odottaa vielä ne kaksi puuttuvaa osaa eikä sortua. Arvostelen nämä tarkemmin sitten kun nuo kaksi osaakin ilmestyvät.. Sen verran voisin avata sanaista arkkuani näistä kumminkin että mielestäni tämä sarja on turhaan kuusi osainen, tästä olisi saanut hyvän yhden (korkeintaan kaksi) kirjaa, kun nyt on kuusi epätasaisesti "ok-hyvä"- tasoista kirjaa.. Kannattaa ehdottamasti lukea kaikki osat putkeen..

Ei kommentteja