Pitkästä aikaa höpinälöpinää, eli asiaa kirjojen vierestä.

Innostuimpas sitten -sattuneesta syystä- postailemaan hieman asiaa kirjojen vierestäkin.

Ensinnäkin lupailin jossain vaiheessa ehkä kuvaa makkarin uudesta tapetista, tässä olisi nyt sellainen. Valo-olosuhteet eivät ole parhaat, yllätäen ottaen huomioon vuodenajan ja salamavalon. Listat vielä puuttuvat tuosta kuvasta, eli katto- ja ikkunalistat siis. Kuva on otettu ovelta ja oikealla seinällä olevat kaapit ja komeron ovi ei näy tässä kuvassa.

Makkaria, oma kuvani.

Sitten on ihan pakko jakaa eräs ostos kanssanne, varsinkin niiden jotka ovat lukeneet tuon Kiersten Whiten -Paranormaalin. Siinähän päähenkilö Eviellä on erityinen suhde tiettyyn väriin, no allekirjoittaneella on hieman samaa vikaa.. Joten kun näin tämän paikallisessa Kodin Terrassa niin se lähti mukaani.. Valotus on taas joo..


Pinkki pakki. Oma kuvani

Pinkki pakki auki. Oma kuvani. 
Kynsilakkani sitten muuttivat tähän pakkiin. Kätevästi myös nuo lokerot pakin sisältä lähtevät irti.


Sitten muuta, olen tässä jo pari viikkoa hieman jännittänyt yhtä asiaa. Erästä haavetta joka on ollut jo pitkän aikaa olemassa ja nyt ensi lauantaina sitten selviää että varmistuuko se vai ei. Hieman jännittää lauantai ja sitten jos se toteutuukin niin.. Olen jo viime viikolla nähnyt uniakin tuosta tulevasta lauantaista mutta tarkemmin en uskalla kertoa etten "kiroa sitä" (that I don't jinx it.. kuullostaa enkuksi paljon paremmalle eikös..?)
Mutta se on pyörinyt hieman ajatuksia sotkemassa viime aikoina ja jos toteutuu niin varmaan vielä enemmän.. Inhoan tälläistä vihjailua, mutta pakko purkaa jonnekin ajatuksia.. Mutta siitä taatusti lisää jos hyvin käy.. Onneksi olen edellisen yön töissä niin ei tarvitse sängyssä pyöriä unta etsien..

2 kommenttia

  1. Hah! Naisellisen kätevää laittaa työkalupakkiin kynsilakat! Ei mitään ruuvimeisselejä tai vasaroita.

    Pidetään peukkuja, että haaveesi toteutuisi!

    VastaaPoista
  2. Tiesin heti pakin nähtyäni mitä sinne laittaisin :D täydellinen kynsilakoille..

    Kiitos, jos se toteutuu niin voi olla että saatte pari muutakin ei kirjoihin liittyvää postausta..

    VastaaPoista