Rachel Vincent - Myrskylinnut ja Uusi alfa (Kissojen kesken 5 ja 6)

(tämäkin on ollut luonnoksissa useamman kuukauden..nyt naputtelin sen valmiiksi hatarin muistikuvin.)

Risingshadow
 Nämä kaksi Kissojen kesken -sarja viimeistä osaa ovatkin odotelleet hyllyssä kauan lukuvuoroaan. Nyt viime viikolla sitten viimeinkin tartuin niihin ja tulihan ne sitten luettua yhtä soittoa molemmat.

Muistikuvat näistä ovat aika hataria tällä hetkellä mutta yritetään..


Nämä kaksi jatkavatkin ihmiskissa Faythen tarinaa ja tämän kamppailua miesvaltaisessa yhteiskunnassa. Lisäksi Faythe käy omaa henkilökohtaista kamppailuaan Marcin ja Jacen välillä..
Tarkempia juonikuvauksia voi käydä lueskelemasta tuolta Risingshadowin netti sivuilta.

Mielenkiintoissa näissä onkin juuri tuo naisten alistuvan aseman esiintuominen, siitä saisikin pohdintoja aikaan.. Mutta empä usko että kirjailija on niin hirveästi halunnut lukijoidensa sitä pohtivan tai ainakaan kustantaja ei ole siihen rohkaissut..
Kolmiodraamat, kuten arvaattekin sopivat minulle..


Risingshadow

Silti mietin että miksi nämä kirjat on pitänyt jakaa näin moneksi, tässä olisi nimittäin hyvät ainekset editoimalla saada yksi erinomainen kirja kun nyt tässä on kuusi kohtuu kelpoa kirjaa, ja osa juoni ratkaisuista tuntuu täytteeltä.. Mutta raha se taitaa houkuttaa..

Suosittelen kyllä sarjaa, ihan selvästi parhaimmistoa harlequin osastolta..

Myrskylinnut;
Kustantanut - Harlequin (2011, marraskuu)
Teoksen alkuperäinen nimi - Shift (2010)

Uusi alfa;
Kustantanut - Harlequin (2012, tammikuu)
Teoksen alkuperäinen nimi - Alpha (2010)

Nämä ovat lukeneet myös;

marjis - Kirjamielellä
Kata - Luettuja maailmoja

2 kommenttia

  1. Tää on kyllä omalla tavallaan aika hyvä sarja, luettu on. Eniten tosiaan ärsyttää tuo naisten asema näissä kirjoissa kun se pistää esiin vähän turhankin monta kertaa. Onneksi Faythe osaa antaa vähän takaisinkin päin eikä heti alistu kaikkeen ;P

    VastaaPoista
  2. Ihan viihdyttävi, osa jopa hyviä ja koukuttavia.. Mutta naistenasemaa tässä tietysti tuodaan esiin mikä toisaalta on hyväkin, se on sitten eriasia lukevatko ne näitä joihin tuo kritiikki on kohdistettu..

    VastaaPoista