Itsensä lahjominen

Itse kuulun siihen koulukuntaan että ostan itse itselleni lahjoja eli mm. joulu ja synttärilahjoja tai niin ainakin perustelen joitain isompia ostoksiani.

Juniori kaksi vuotta sitten (plus miinus pari päivää)


Toissa vuonna osui koiranpennun tulo sopivasti synttärieni kohdalle, yksi parhaita lahjoja varmaankin itselleni.
Koiranpennun kuvia ei voi olla liikaa, tässä ollaan jo maaliskuun puolella eli ikää 9-10 viikkoa.


Viime vuonna päädyin ostamaan iki oman tabletin, kun kyllästyin siihen että joululahjaksi ostettu yhteinen tabletti oli aina miehen mukana reissussa. Tämäkin lahja on ollut päivittäin käytössä ja osoittautunut erinomaiseksi. Helpottanut huomattavasti enkuksi lukemista. Sain vihdoinkin mm. Charlaine Harrisin uusimman Sookie kirjan yhtäaikaa muun maailman kanssa luettavaksi.
Tänä vuonna sitten päädyin tilaamaan HBO Nordicin, en tietsikalle kuten Netflixin vaan sen sai kätevästi meillä jo useamman vuoden olleeseen Sonera viihteeseen. Olenkin aina sanonut että olisin jopa valmis maksamaan jos näkisin kohtuu reaaliajassa USAn tv-sarjoja omasta tv:stäni, nyt olikin aika lunastaa tuo lupaus. Kanavalta tule useita seuraamiani sarjoja (Bitten, Banshee, Continuum etc.) ja se lupaa ne vuorokauden sisään USAn ensi-illasta. Samoin sen ohjelmakirjastossa on katseltavissa sarjojen edelliset kaudet. Ja pari muutakin sarjaa, valikoima saattaa vaihdella mutta aina esitettävissä olevan sarjan vanhatkin kaudet ovat katseltavissa. Kätevästi ei kuitenkaan tarvitse istua tv:n edessä juuri silloin kun ne saavat ns ensiesityksensä vaan ne voi koska tahansa ensiesityksen jälkeen katsella ohjelmakirjaston kautta.

Yleensä olen noiden lisäksi ostellut kirjojakin ns lahjaksi itselle, mutta sehän nyt on aika itsestään selvä asia.

Ei kommentteja