Vielä pari.. (TV-sarjojen paluita)

Vielä parista tv-sarjasta lisää, vaikka olenkin näistä nyt enemmän kirjoittanut kuin kirjoista. Pientä lukujumia vaihteeksi havaittavissa, mutta sain viimeinkin eilen varattua Elina Rouhiaisen viimeisimmän Susirajalla kirjan, veikkaan että saisin sen jo tällä viikolla (ehkä) luettavaksi.

Mutta takaisin aiheeseen.


Bitten

Tämähän on Kelley Armstrongin kirjoihin perustuva tv-sarja, itse olen lukenut ensimäisen osan tätä sarjaa (postaus siitä löytyy täältä). Sarjan pääosassa on Elena, joka on tiettävästi maailman ainut naispuolinen ihmissusi, ja sarjassa seurataan hänen sopeutumistaan yliluonnolliseen maailmaan.
Tätä olenkin seuraillut jo kaksi kautta ja kolmas kausi tästä alkaa nyt tammikuussa (18.1.2016). Nämä olenkin nähnyt HBO-kanavapaketin kautta, parin päivän viivellä toki mutta kivasti sen sieltä katsoo kun ehtii. Kaudet ovat lyhyitä ja tässä kolmanessakin tulee olemaan 10 jaksoa. Sarja myös päättyy tähän kolmanteen kauteen.
Itse olen pitänyt ensimmäisestä kaudesta eniten, toisen kauden noidat olivat hieman outoja mielestäni ja sekalaista juoksentelua oli paljon. Silti hyvä kanadalainen fantasia-sarja (Kanadasta näitä onkin nyt tullut useita). Varoituksen sana toki ettei tämä ole niitä väkivallattomia sarjoja, vaan ihan selvästi aikuisille suunnattu.

Kuva

Hit the Floor

  Tämä sarja ei ole niitä, jotka mainitsen ihmisille IRL. Kivaa hömppää tosin ja olen aina pitänyt erilaisista tanssi/cheerleder-jutuista. Sarjan päähenkilö on Aisha, joka pääsee koripallojoukkue Devilsin tanssitytöksi (dance/cheerleding). Sarjan alussa Aisha on aika naivii mutta sarjan edetessä alkaa menneisyyden salaisuuksia putkahdella, puhumattakaan nykyisistä. Kivaa hömppää, juonidraamaa höystettynä tanssilla. Tätäkin olen seuraillut sekä koneella että HBOn kautta. Kolmas kausi alkaa 18.1.2016, tässäkin sarjassa on lyhyet kaudet 10-12 jaksoa per kausi.

Kuva Fear the Walking Dead

Tätä epäilin, koska en ole ihan kunnolla koukuttunut Walking Deadiin. Siitä taitaa olla pari tuoreempa kautta katsomattakin. Muttä tämä spinoff koukutti heti ensimmäisestä jaksosta ja harmittavasti tätä tuli vain kuusi jaksoa. Lisäksi jatkoa saa odotella kevääseen saakka. Alunperin tämän piti palata ruutuun jo helmikuussa mutta paluu on siirtynyt toukokuulle, onneksi totsin tätä on tulossa silloin enemmän eli 15 jaksoa.

Itse pidin siitä että tämä sijoittuu alkuun ja saamme nähdä kuinka yhteiskunta murtuu. Lisäksi uusioperhe kuvio rikkinäisini perhesiteineen toimii hyvin. Kauden lopussa vihjailtiin kovasti että toinen kausi sijoittuisi merelle (ainakin osin) ja ilmeisesti toisen kauden kuvaukset onkin aloitettu studiolla, jossa on kuvattu mm. Titanic. Mielenkiintoista nähdäkkin miten se toimii. Näissä paukkupakkasissa jo muutenkin kaipaan kevättä, mutta tästäkin johtuen kevät saisi jo tulla.

Kuva

Ei kommentteja