Helen Harper - Honour Bound (Hightland magic 2)

Goodreads
Kerroin sarjan ensimmäisestä osasta tammikuussa täällä.

Vieläkään ei ole selvinnyt montako osaa tätä tulee, mutta alustavasti Harper on lupaillut kolmatta osaa tämän kuun lopulle.

Sarjaan siis kuuluu;

Hightland magic

1. Gifted Thief (29.1.2016)
2. Honous Bound (28.2.2016)
3. Veiled Threath (29.3.2016)


Tämä tosiaan on sarjan toinen osa ja sarjan päähenkilö Integrity on jo lukijoille tuttu ja samoin suurinosa muistakin henkilöistä.

Goodreadsissa kirjasta kerrotaan seuraavasti:

"Integrity Taylor should have been a Clan princess. Instead she's lived a life on the very periphery of society. Now that she's learnt more about her heritage, however, and the magic that she's capable of wielding, she's not going to hide in the shadows any longer. The once-in-a-generation Sidhe Games are going to provide the perfect opportunity for her to win back her birthright - and the fact that she'll be going head to head, toe to toe and mouth to mouth with golden haired Byron Moncrieffe might just be the icing on the cake."

Mielestäni tämä ei ihan yltänyt ensimmäisen tasolle, hyvää silti tosin hieman liian tapahtumarikas makuuni. Tai ehkä tapahtumarikas on väärä sana, ennemminkin liikaa keskityttiin kisaan ja muut asiat jäivät huomioitta.

Kirjassa Integrity päättää osallistua Sidhe Games:n, harvinaisiin kisoihin jotka järjestetään kerran sukupolvessa. Näistä Gameseistä eli kisailuista tuli hirveästi mieleen Harry Potter ja Liekehtivä pikari. Samoin ärsytti Integrityn ylivoimaisuus haasteissa, vaikkakin joka kerta tapahtui jotain ns. epäreilua. 

Jos noita asioita ei oteta huomioon kirja oli hyvä, tausta juoni kulki hyvin taustalla ja opimme lisää sidheistä. Rakkaus-kuvioon tulki hieman mutkia ja monimutkaisuutta. Aioin kyllä lukea seuraavankin osa mutta julkaisuaikataulu katsoessa tulee taasen mieleen eikö olisi mukavempi julkaista näitäkin paksumpina teoksina. Eivät nämä itään novellin pituisia ole mutta itsellä meni noin pari tuntia tämän lukemiseen. Paikoitellen vaikutti hieman oiotulta ja harmitti juonen kesken jäänti.

Ei kommentteja