TV Thursday #21 - Kehuttu, mutta ei iske

Tässäpä pari sarjaa, joita monet ovat suositellet mutta eivät vain iske..


Modern Family (suom. Moderni perhe)

Pelkkä Ed O'Neillin näkeminen aiheuttaa kuvotusta, ei ja ei.. Jaksokin oli liikaa..
Parenthood (suom. Samaa sukua)

Tätäkin olen jaksanut katsoa melkein ensimmäisen kauden loppuun, tosin kelaillen.. Ei vain jaksa kiinnostaa.

Grey's Anatomy  (suom. Greyn anatomia)

Eräänlaisena rakkaus junkiena luulisi että pidän tästä, mutta en ole edes vaivautunut kokeilemaan koska vihaan sairaala-sarjoja..
How I Met Your Mother (suom. Ensisilmäyksellä)

Kaikki kehuvat että jos pidät TBBTsta aka Rillit huurussa sarjasta et voi olla pitämättä tästä.. No, eipä se ainakaan minun kohdallani mennyt niin.. Neljä jaksoako jaksoin katsoa ennen luovuttamista..

Hups yksi tärkeä melkein jäi listalta pois eli

Supernatural

Tämä on hassu, koska rakastan yliluonnollisia tv ohjelmia. Olen pitänyt molemmista pääosan näyttelijöistä heidän edellisissä ohjelmissaan (Gilmoren tytöt, Dark Angel molempien dvd-boksit omistan). Mutta jostain syystä ei vain iske, ehkä pitäisi yrittää vielä kerran..

Lopuksi vielä pari kunniamainintaa; Lost, Heroes, Nymfit, Vikings, Doctor Who, Sherlock, Pretty Little Liars, 

6 kommenttia

 1. Voi, minä _rakastan_ Modern Familya! :)
  Innostun harvoin mistään tv-sarjoista, mutta siinä toimii (mulle) kaikki: lyhyet jaksot, huumori, hyvät näyttelijät (paitsi Lilystä en välitä) ja se huumori vielä toisenkin kerran.

  HIMYM oli sekin alkuun ihan hillitön: nauroin naamani kipeäksi joka jaksolle. Mutta jos jotain sarjaa on venytetty liikaa, niin sitä :/ Kaksi viimeistä kautta katsoin väkisin ja etenkin se sarjan ultimate loppuratkaisu oli ihan kauhea.

  Supernaturalia olen seuraillut sivusilmällä ja muutama hupailujakso on ollut ihan huippu. Noin muuten, nääh.

  VastaaPoista
 2. Makuasiat ovat ihania :) Monet kaveritkin ovat noita kehuneet ja ympäri nettiä samoin olen lukenut ylistäviä kommenttejä sarjoista, mutta nuo eivät vain toimi minulla :/

  VastaaPoista
 3. Löytyy samoja mietteitä myös täältä, ja sitten erittäin eri mieltä olevia, hah hah haa. =D Modernia perhettä olen joskus vilkaissut, mutta en ole varmaan kokonaista jaksoa katsonut. Samaa sukua - en ole ollut ikinä kiinnostunut. Greyn anatomia oli joskus ihan lempparisarjojani, mutta kiinnostus lopahti kausia sitten, jatkoin vielä katsomista, mutta nyt en enää uusinta kautta ole katsonut. (Ja on muuten ainoa koskaan katsomani sairaalasarja.) How I Met Your Mother - yritin katsoa tätä reilu vuosi sitten, mutta en saanut edes ensimmäistä kautta loppuun. En vain ole kovin suuri sitcom-fani enää, en jaksa vastaavia sarjoja juurikaan.

  Mutta Supernatural on kaikkien aikojen suosikkisarjojani, kuten myös Doctor Who, joten tässä tulee jo enemmänkin eroavaisuuksia. =D Toisaalta ymmärrän, jos on jompaakumpaa yrittänyt katsoa, sillä molemmat sarjat voivat olla varsinki aluksi sellaisia ei niin helposti koukuttavia - tosin monet kyllä ovat vissiin koukuttuneet heti. =D Lostin ja Heroesin olen molemmat katsonut, Lost näistä mielestäni parempi, mutta kumpikaan sarja ei koskaan ollut minulle sellainen OMG-parasta ikinä!-sarja. Valehtelivia viettelijöitä katsoin ekan kauden ja jätin siihen - tsiisus että oli tylsä sarja. =D Noita muita mainitsemiasi ei ole edes kiinnostanut kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Supernaturalia olen miettinyt jos hyppäisi sen ekan jakson yli, ainut listalta (ehkä myös Vikings) joille voisin antaa vielä mahdollisuuden mutta katsotaan koska aika riittää. House on ainut sairaala-sarja jota olen pystynyt katsomaan useamman jakson. Nekin tosin sivusilmällä miehen katsoessa sitä, muuten kyllä vaihtuu kanava erittäin nopeasti. Tulipa sitten mieleen korealainen "sairaala-sarja" jota olen katsonut -Yong Pal, mutta korealaiset ovat erilaisia verrattuna näihin perus länsimaalaisiin eli en sitä ihan sairaala-sarjaksi mieltäisi.

  VastaaPoista
 5. Moderni perhe on ihana,

  mutta lopuista olenkin kanssasi samaa mieltä. HIMYM menee vain silloin jos on The Big Bang Theorysta, Parks and Recistä, Modernista perheestä, Sinkuista, Frendeistä ja New Girlistä jaksot loppu tai tilapäisesti kyllästynyt.

  Tuota Sherlockia olen kuullut kehuttavan ties ja kuinka monen suusta, mutta muutamankin jakson nähneenä, ei... Mutta Holmes NYC:stä tai siis Elementarysta pidän kuitenkin! Mikäköhän siinäkin on...

  Supernaturaliakin yritin aloittaa, mutta taisi jäädä ensimmäiseen jaksoon. Noita muita en ole edes jaksanut harkita...

  xD

  VastaaPoista
 6. Elementarya olen myös katsonut, ihan ok sarja ei kuitenkaan koukuttava. Pidän Lucy Liusta, tosin muistaakseni Watson kuitenkin alkoi jossain vaiheessa ärsyttää minua sarjassa.

  Komedia sarjoista minun uusin ihastukseni on ollut Younger, Sutton Foster näyttelee siinä pääosaa ja sen perusteella aloinkin katsella sarjaa. Mutta ajankuluksi olen nyt sivusilmällä taasen netflixistä katsellut Frendejä. New Girlin uusimmat jaksot taitavatkin olla katsomatta, pitääpä muistaa etsiä ne.

  VastaaPoista