Vuosi 2016 - lukujumin vuosi ja sen jatko-osa Vuosi 2017 -kirjoittamisjumi

Kuten teksteistä ja blogin sisällöstäkin tai sen puutteesta on saattanut käydä ilmi niin koko viime vuosi tuntui itsestäni yhdeltä isolta lukujumilta. Tuntuu etten löytänyt yhtään uutta hyvaa kirjailijaa luettavaksi ja vanhat tututkin julkaisivat liian hitaasti uutuuksia makuuni.

Vähän sama meno on jatkunut tämän vuodenkin ja tänään pitkästä aikaa tuntui siltä että haluaisin tänne taas kirjoitella. Joten tässä sitä ollaan selittämässä missä ollaan oltu tai oikeastaan selittämässä että joskus elämä vain tapahtuu ja sille ei voi mitään.

Kuten monestiki ennenkin olen täällä kertonut että vaikka en tänne postailekkaan tai kirjoita niin lukeminen itsessään on minulle taas niin itsestäänselvää tai jopa pakonomaista että lukenut kyllä olen. Toinen asia joka olen täällä myös usesti todennut on se että olen mieliala-lukija, minulta ei onnistu mitkään lukusuunnitelmat ym tavoitteet. Ihan koska inhoan lukemista pakotettuna, kun luen niin haluan lukea juuri sitä mitä sillä hetkellä tekee mieli.

Lähde


Vielä yhden ison syyn poissaoloon selvitän ja se on se etten itse enään läheskään seuraa niin paljon kirjoitettuja blogeja kuin ennen. Suurin syy tähän lienee edesmenneen blogilistan poistuminen, nykyisin blogien seuraamista ei saa kätevästi keskitettyä yhteen paikkaan. (tai saattaa tässä olla joku sivu nykyisin mutta en ole seurannut aihetta niin ei tietoa). Ennen aina aamukahvin kanssa tsekkailin uusimmat blogipostaukset, niin nykyisin avaan Youtuben ja katselen sieltä onko tilaamillani kanavilla tullut uusia videoita tai vblogeja. Hieman olen miettinyt oman kanavankin perustamista mutta eipä sitä kai tällä ikää (ja naamalla) viitsi sellaista aloittaa.

Mutta useampikin postaus idea on muhinut päässäni hetken ja lisäksi kirjoja on tullut luettua, tv-sarjoja katsottua etc. Eli toivottavasti palaillaan pian.
2 kommenttia

 1. En tiedä mistä oot ennen seurannut blogeja, mut ite oon aina seurannut ihan Bloggerin Lukemiston kautta, sinne lisäillyt myös blogeja muiltakin alustoilta kuin bloggerista ja hyvin toimii. :D Ja ei sillä iällä oo väliä! Mielelläni seuraisin suomalaisiakin vloggaajia iästä riippumatta (siis booktuben puolelta ja tv-sarjoihin liittyen, suomalaisia muita vlogeja kyllä katson muuten :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggerin lukemisto onkin nykyisin paras alusta blogien seuraamiseen. Samon face toimii yllättävän hyvin, mutta harva bloggari päivittää sinne uusimmat postaukset (varsinkin kun seurailee pienempiä blogeja). Jotenkin vain ovat vlogit ym menneet blogien ohitse tietyssä mielessä. Blogit tulee katsottua harvemmin läpi, mutta silloin sitten kyllä selailen pitempään ja lueskelen useampia postauksia blogeista kerralla.
   Toisaalta tuo vbloggaus kyllä houkuttaisi mutta saa nähdä antaisiko luonne ja aika periksi yritykselle. Perusluonteeltani en ole ihan sellainen ulospäin suuntautunut ja kaikenlaiset esiintymiset aina vähän jännnittävät..

   Poista