Paljon hömppää, osa 2

Lisää hömppää ja pika arvosteluja..
Goodreads
Sharlay - Pretend (Amazon, Goodreads)

Jälleen yksi itsejulkaiseva kirjailija. Perus; Ero - maailma kaatuu - yritetään tehdä ex mustasukkaiseksi - rakastuukin tekopoikaystävään -tarinaa.

Alku oli lupaavaa mutta lopuksi ei niinkään, liikaa tapahtumia ja juonikuvioita. Muistutti hirveästi mielestäni Tiina Lehtinevan tyyliä. Ennalta arvattava..

Arvosana 7+


Lacey Weatherford - Crush (Amazon, Goodreads)

Paha poika rakastuu (vasten tahtoaan) luokan ns täydelliseen tyttöön.. Salaisuuksia ja vastakohtien vetovoimaako? Kirjan suuren salaisuuden arvasin noin puolessa välissä, mutta silti kohtuu viihdyttävä. Arvosanaksi antaisin -8
Cheryl McIntyre - Sometimes Never (Amazon, Goodreads)

Kivan angstaava, rakkaustarina. Ei ihan tyypillisintä rakkausdraamaa. Vakavia asioitakin käsiteltiin sopivalla keveydellä lajityypille. Päähenkilön nimi on Hope Love, pointsit huumorista..
Arvosana 8½


Tijan - FALLEN CREST HIGH (Amazon, Goodreads)Yksi uusista löydöistä. Erittäin lupaava omakustannekirjoittaja.

En osaa selittää mikä tässä vetää puoleensa, vaikka teksti on mielestäni välillä hieman liiankin raakaa niin pitää se lumoissaan. Tämänkin kirjan olen jo uusintalukenut pariin otteeseen, enkä malta odottaa seuraavaa osaa Fallen Crest Public:a..

Kirjan päähenkilö on Sam (Samantha) , jonka elämä tuntu hajoavan yhden viikonlopun aikna. Äiti ilmoittaa erostaan ja siitä että he muuttavat James Kaden luo. Samaan aikaan Sam saa pitkäaikaisen poikaystävänsä pettämisestä kiinni. Selviää myös että tämä pettäminen tapahtui Samin parhaan ystävän kanssa..

Näiden lisäksi sekaan heitetään vielä komeat pahat pojat aka Kaden veljekset Mason ja Logan.. Hieman kolmiodraamaa ja paljon muutakin draamaa..

Suosittelen kokeilemaan.. Tämän ekat luvut löytyvät mm. Tijanin Livejournalista. Sieltä löytyy muutkin kivaa mm Whole New Crowd -tarina kokonaisuudessaan ilmaiseksi, aivan mahtava. Osaan teksteistä pitää olla hyväksyttynä Tijanin ystäväksi että ne pystyy lukemaan. Häneltä löytyy myös muutakin luettavaa Amazonista ja lulusta ostettavaksi..

Niin arvosana -10

Leigh Talbert Moore - The Truth About Faking (Amazon, Goodreads)

Lyhyesti;

The Truth About FakingJason just wants a date with Harley.
Harley just wants a date with Trent.
Trent's still getting over Stephanie.

Jep, suloisen kiva ja ennalta arvattava rakkaustarina.. Feikkipoikaystäviä jne. Arvosana 7½.


Jillian Dodd - Stalk me  ja  Kiss Me (The Keatyn Chronicles) (Amazon, Goodreads)

Nonii, en voi tätä oikeastaa väittää uudeksi löydöksi koska olen lukenut saman kirjailijan That Boy-kirjan joskus viime vuonna. Ja sen perusteella en kiinnostunut tästä, se oli ihan ok kirja. Mutta tuossa kuun vaihteessa kun tuli tämän sarjan ensimmäinen osa hetkellisesti ilmaiseksi amazoniin (kirjailijan syntymäpäivän kunniaksi) niin latailin sen luettavaksi (vai olisiko oikea termi ostin, vaikkakin se oli hintaan 0$)..

Vieläkin hieman typertynyt tästä, tämä nimittäin tyrmäsi niin lujasti että ekan osan luettuani klikkailin itseni samantien Kindle storeen ja ostin seuraavan osan ja luin senkin heti vaikkakin kello kävi silloin jo aamuyöntunteja.. Nyt sitten odottelen huhtikuuta, jolloin seuraava osa Date me ilmestyy.. Sen teaseritkin olen jo lukenut useampaan otteeseen samoin kuin nämä kirjatkin..

Kuten näitä kuvaillaankin niin näissä Hollywood kohtaa Gossip Girl:n. Kirjan päähenkilö Keatyn on kuuluisan amerikkalaisen näyttelijän tytär. Ekassa osassa Keatyn on vihdoinkin päässyt osaksi normaalia High Scool arkea, mutta kaikki ei menekkään ihan niinkuin hän on unelmoinut.. Kirjan nimestä saa hieman osviittaa ongelmista ja tietty mukana on poikadraamaakin..

Toisesta osasta minulla on vain kaksi sanaa; sisäoppilaitos ja kolmiodraamaa.. Muuta ei mielestäni kirjaan tarvitakkaan ;D
Vaikkakin juonikuvioita tuntuu olevan niin silti näissä selvästi näki hahmon kasvun, ja näissä ei ollut raha pääosassa vaikkakin kaikki henkilöt selvästikin kuuluivat ns rahapiireihin..

Kauheasti en noista halua paljastaa, mutta suosittelen..

ekan osan arvosana 9+ ja toisen -10.

Ei kommentteja