Kuulumisia ja muuta höpinää

Tässä kirjoittelen yksikätisesti, ja äsken soitinkin ensimmäisen kerran uuteen työterveyshuoltoon (vaihtui vuodenvaihtees). Vasen ranne alkoi eilen kiukuttelemaan ja tänä aamuna se olikin aika kipee (=pelkkä pukeminen aiheutti pari kiroilusessiota ja vesien nousun silmiin..) Saa nähdä, yhdeltätoista olis lääkäri. Itse epäilen jännetupintulehdusta, mutta en sitten tiedä eipä ole ikinä ennen ollut tämä ranne (tai toinenkaan ranne) kipee..

Tosin suurin huolen aihe onkin ystävän huomiset häät; kuinka minä nyt sinne saan omat hiukset laitettua? Pukemises tuo mies sentään voi auttaa mutta hiukset (ja meikki).. isot ongelmat, toki töistä pois jääntikään ei ihan kivaa ole (palkka tulee, mutta lisät ei..)

Kirja juttuja sitten välillä :)

Kaari Utrion uusin lähtikin keskiviikkona suomalaisesta mukaan, vielä en ole sitä lukenut mutta listalla kyllä on.

Charlaine Harris ilmoitti blogissaan jokin aika sitten että 12:sta Sookie Stackhouse-kirja olisi periaatteessa valmis, toki editoinit ym puuttuvat vielä. Täältä luin aiheesta ja siellä on lisääkin juttua tuosta (enkuksi). Tällä hetkellä kirjan (työ)nimi olisi Dead Locked. Odotus voikin taas pian alkaa..

Mutta pian minulla on oikea käsikin kipeä (ja hermot riekaleina) joten Hauskaa viikonloppua kaikille!!


P.S. Onneksi olen oikeakätinen, tuo vasemman "puuttuminenkin" häiritsee jo normitoimia saati että se olisi tuo vhvempikäsi..

Edit; ei ollut jännetupin tulehdys, epäili tulehtunutta niveltä eli lepoon ja tulehduskipulääkekuuri..

Ei kommentteja