One for the Money - Traileri

Ajattelimpa jakaa tämän teidän kanssanne, tammikuuta odotellessa..Morelli on ainakin tämän perusteella huomattavasti parempi kuin odotin, eikä Stephiä näyttelevä Heigl vaikuta pahalta.. Rangerista en tiedä, hän taitaa säilyä mysteerinä loppuun saakka, eikä hänen roolinsa tässä ensimmäisessä osassa olekkaan niin suuri kuin myöhemmissä..

Myös 18:sta Plum kirjan, takakansi on julkaistu, sehän ilmestyy nyt jo marraskuussa (22.11.2011). Tosin perinteistä ensimmäistä kappaletta tästä ei tulla julkaisemaan (valitettavasti). Explosive Eighteen: takakansi luettavissa Evanovichn kotisivuilla täällä.

kuva
Vieläkään en ole onnistunut löytämään tietoa siitä tuleeko tämä elokuvateattereihin myös Suomessa, pahalle kyllä näyttää..

4 kommenttia

 1. Laita sit heti tänne jos löydät jostain piraattipaikasta!!! Näyttää kyllä pahalta tuo Suomeen tulo :'(

  VastaaPoista
 2. Jep, ei taida Suomeen tämä tulla harmi :/

  Tuolta yhdestä lahdesta minä yleensä nuo piraattini kalastelen, mutta laitan toki tietoa kunhan sellaisen löydän/katselen..

  VastaaPoista
 3. Onko tää kirja minkälainen ? Niinkuin sillä perusteella, että onko sitten leffa jonkilainen romanttinen komedia tai.. draamaa tai minkälaista tämä on? :)

  Ps. viitsisitkö vastata mun s-postiin, koska kadotan varmaan tän sivun hetkessä.. (s-posti: roosa.vieruaho@hotmail.com)

  VastaaPoista
 4. Sanoisinko että toiminta-komedia, höystettynä romantiikalla ;) Katalla on Luettuja maailmoja - blogissa hyvä arvio tuosta kirjasta.. (http://luettujamaailmoja.blogspot.com/search/label/Evanovich%20Janet )
  Sillä on linkit myös pariin muuhun blogiin.

  VastaaPoista