Minä itse ja muita kuulumisia

Lisäilimpäs tuonne yläreunan sivuihin hieman tietoja minusta ja blogistani.

Monta kirjaakin olisi luettuna mutta ei ole ollut vain innostusta naputella postauksia, ehkä huomenna..

Adlibriksen tilaus on vieläkin tulematta, jotain edistystä sentään kun se oli tämän päivän tietojen mukaan se on "käsitelty pakettiterminaalissa" , tosin "tilauksenne on lähetetty"-sähköposti tuli jo viime viikon keskiviikkona ja seurannan mukaan paketin tiedot ovat olleet heillä jo ti 1.11.11. Eli odottelin pakettia viimeistään viime perjantaina.. No, ehkäpä huomenna sitten tulee se odotettu "saapunut"-tekstari kun olen töissä ja enkä millään ehdi pakettia enään sitten huomenna hakea, iltavuoro nääs.. (pientä katkeruutta saattaa olla havaittavissa edellisessä tekstissä..)

Sookieverse blogissa on "arvuuteltu" että uusimman eli ensi toukokuussa ilmestyvän 12. Sookie Stackhouse kirjan Deadlock kansi julkaistaisiin lähi viikkoina. Tämä perustui edellisten kirjojen vastaavien julkaisujen tietoihin. Samoin edellisten vuosien valossa näyttää siltä että saamme näytteenkin, jollemme peräti koko ensimmäistä kappaletta, jo ennen joulua.

Tässä vielä vapaasti suomennettuna kyseiset tiedot eli kahden edellisen kirjan julkaisu päiviä.. (eli Dead in the Family 2010 ja  Dead Reckoning 2011)

Kannet on julkaistu
10.12.2009 (DITF)
23.11. 2010 (DR)
Takakansi
22.2.2010 (DITF)
28.8.2010 (DR) tämä tosin poikkeuksellisen ajoissa koska se pääsi vuotamaan nettiin..
Ensimmäinen luku Harrisin kotisivuilla
20.12.1009 (DITF- edited version)
22.12.2010 (DR)
 ja kolmas luku Dead Reckoningista julkaistiin 24.3.2011.
Molemmista kirjoista alkoi tulla "ennakko arvosteluja" noin kahta kuukautta enemmin..


Nyt olisi erittäin kova hinku lukea kunnon rakkaushömppää ilman yliluonnollisia elementtejä, siksi varmaan odottelenkin tuota Robertsin uusinta (joka on tuossa adlibriksen paketissa) niin kovasti. Lisäksi sen expert Robertsin kotisivuilla vaikutti erittäin lupaavalta, nimittäin kolmiotdaamojen lisäksi pidän erityisesti tuollaisista tarinoista joissa jompi kumpi on "salaisesti" ollut rakastanut/tykännyt/ihastunut toiseen jo kauan aikaa..

Saa nähdä mitä alan lukemaan nyt kun menen nukkumaan..

2 kommenttia

  1. Minä en ole vieläkään lukenut edellistä Sookieta.. Kamala myöntää, kun edelliset osat luin niin ahmien, mutta tuo jotenkin tökkäsit sivulle sata ja risat.

    Minua voisi pian kiinnostaa ylipäätään lukea jotain kevyttä hömppää, tuntuu opiskelut painavan sen verran, että aivot tarvitsevat tasoitusta! : D

    VastaaPoista
  2. Minä ahmin sen Dead Reckoning silloin heti samana päivänä kun sain sen käsiini :) Tuntui olevan vähän sellainen välivaihe kirja, ja nyt seuraavissa alkaa varmaan sarjan loppuratkaisujen yhteen kutominen vauhdilla.

    Nyt aamulla tuli onneksi tuo "saapunut"-tekstari, harmi vain kun tänään pitää töihin olisi ollut kiva viettää vapaapäivä lukien hyvää kirjaa. No, pääasia että se tuli edes nyt jo eikä vasta huomenna..

    VastaaPoista