Muistutus - Revenge aka Kosto

Muistutus kaikille nyt sunnuntaina 25.3.2012 klo:21.00 alkaa MTV3 -lla suuresti fanittamani sarja uutuus Revenge aka Kosto. Itse jäin tähän koukkuun jo syksyllä kun bongasin tämän ABC-kanavan uutuus sarjan USAn tv-stä.

Aika nopsasti ovat tämä saaneet Suomen tv-hen, ottaen huomioon että ensimmäinen kausi vielä pyörii USA:n tv-ssä toukokuuhun saakka.

Sarjan sanotaan saaneen innostuksensa Alexander Dumasin Monte-Criston kreivin tarinasta. Tosin tässä on pääosassa kaunis nuori nainen Emily Thorne (oikealta nimeltään Amanda Clark). Ihanan monitasoinen sarja, suosittelen!2 kommenttia

  1. Voisihan tuota ainakin kokeiluksi yhden jakson katsoa. : ) tuntuu, että tällä hetkellä ei tule oikeastaan mitään sellaista sarjaa telkusta, mitä oikeasti jaksaisin katsoa! : D

    VastaaPoista
  2. Minä jäin tähän koukkuun heti ensimmäisestä jaksosta alkaen.. ja tässä ei ole edes mitään yliluonnollista (vampyyreja, ihmissusia ym). Eikä tämä varsinaisesti ole edes teini-draamaa.. Poikkeuksellinen sarja sii minunkin katselu repertuaariini ;)

    VastaaPoista