Uusi ulkoasu

Hei,

olen nyt hakannut tarpeeksi tältä päivään päätä seinään tämän uuden ulkoasun kanssa. Jatkan myöhemmin tällä viikolla yrityksiä, siihen saakka ainakin sivut ovat poissa tuolta ylhäältä ja parisen muutakin ominaisuutta.

Laittakaa viestiä jos jotain outoa muutenkaan tapahtuu. Blogissani siis, tai miksei vaikka muutenkin mutta ei kummitusjuttuja, kiitos..Kuva kuvaa hyvin tämän päivä olotiloja, vaikkakin hieman eri aiheesta, onneksi parin tunnin pokemonien metsästys auttoi selvittämään päätä..


Kuva googlella.P.S. Kannattaa aina ottaa varmuuskopio vanhasta. Vaikka sekään ei takaa mitään kun menee sekoilemaan tuonne syvemmälle.3 kommenttia

 1. Aivan ihana uusi ulkonäkö! Voi kumpa minäkin osaisin suunnitella blogini tämännäköiseksi! Tuo sarjakuva on kyllä aika osuva - säännöllisin väliajoin rukkaan aina oman blogin ulkonäköä eikä se koskaan osu sellaiseksi kuin haluaisin...

  VastaaPoista
 2. Ulkoasun kanssa säätäminen voi olla aikamoista jännitysnäytelmää :D Varsinkin jos menee sekoilemaan sinne syvemmälle.

  Näyttää ihanalta, varsinkin tuo banneri/yläosa!


  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntää etten ihan kokonan itse ole tätä tehnyt vaan ostin templaten (Etsystä, vakkakin niitä löytyy muualtakin) mutta sen joutuu silti asentamaan itse. Vaikkakin mukana tulee kyllä ohjeet niin ei se ole ihan niin helppoa kun puolet gadgeteistä ei toimi kun vanha blogi ei ihan juttele kunnolla uuden kanssa. Mutta olin jo unohtanut kuinka hankalaa on välillä rukata pelkkää taustaakin saati kun koko systeemi menee uusiksi. Eli kannattaa varata aikaa ja ottaa gadgeteita talteen joko koodia tai toiseen blogipohjaan..

  Mutta lopputulos kyllä palkitsee vielä kun saan sivut tuonne takaisin ja pari muuta juttua niin.. Tosin on tämä nytkin jo omaa silmääkin miellyttävä :)

  VastaaPoista