elokuun luetut ja tunnustus

Hups, onkin mennyt ihan huomaamatta useampi viikko päivityksestä.. Ainahan voisi syyttää töitä, puolison lomaa, koiria jne. kaikkea normaali elämän kiireitä mutta tosiasia taitaa olla se että kirjoitusinto on piilotellut jossain..

Tuija Lehtinen - Laura, kultatukka
Tuija Lehtinen - Rakas, Laura
Tuija Lehtinen - Laura menopäällä
Tuija Lehtinen - Laura, ystäväni
Tuija Lehtinen - Laura kielikurssilla
Tuija Lehtinen - Laura kesätöissä
~ Lehtisen Laura-sarjan luku uusinta, oli vain sellainen fiilis että oli pakko lukea nämä..
Aleksi Delikouras - Nörtti New Game
~ Kiinnostuin muiden bloggasten perusteella, joten tämä lähti lainaan kirjastosta kun tähän törmäsin. Ihan ok, perus teinihöttöä josku sanoisin, kirvoitti parit naurutkin.

Kate Thompsons - Yön eläjä
~ sama kuin edella, muiden arvotelujen perusteella lainasin. Ihan ok, myöskin tosin liian idealistinen minun makuuni, varsinkin loppuratkaisun osalta. Yliluonnollinen sivutarina ei tuntunut sopivan kirjan muuhun henkeen mitenkään.
Pittacus Lore - Power of Six
~Vahingossa kirjastosta bongattu ja lainattu. Harmittavasti sarjan toinen osa mutta olen ensimmäisen osan nähnyt elokuvana niin ajattalin ettei se häiritsisi lukemista. (I Am Number Four, jossa on ihana Alex Pettyfer). Ihan ok, piti otteessaan niin että luin yhdeltä istumalta. Muttei kylläkään mikään maata järisyttävä kokemus. Kaksi eri kertojaa, joka teki tarinasta hieman hyppivän.
Andrzej Sapkowski - Kohtalon miekka
~ Pitkä lukuprosessi kesti useamman kuukauden, veikkaan sen johtuvan kerronta tavasta. Ei kunnon mielipidettä, mutta lainasin sarjan kolmannen osan tänään kun bongasin uutuushyllystä kirjastossa. Eli jokin kuitenkin toimii..
Salla Silmukka - Jäljellä
~ Mielenkiintoinen tuttavuus, mutta loppu oli häiritse. En tiedä enkö tajunnut jotain vai mikä tässä oli. Pitänee varmaan lukea seuraavakin osa..

Hilja Valtosen kirjojen pino odotti lukuvuoroaan koko kuukauden, mutta fiilis niihin on ihan kadoksissa tällä hetkellä. Arvostelut laahaavat hirveän perässä tuntuu ettei mikään lukemani kirja ole herättänyt halua kirjoittaa.. Tosin nyt syyskuun puolella tuli kirjatilaus (piti tilata lomalukemista, joten tilaus sitten lähti edellisestä onkin jo aikaa) ja siellä on pari sellaista joista on pakko kirjoitella tänne.. Ehkä jo tänään..Lisäksi sain ihanan tunnustuksen VJ:ltä Mustemaailmani blogista (anteeksi kun kesti näin kauan saada se julkaistua tänne)

TUNNUSTUKSEN SÄÄNNÖT:
  1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
  2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
  3. Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.
  4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Tämä onki kivasti jo kiertänyt blogeissa mutta voisin silti mainita muutamia suosikkiblogejani, ilman että velvoitan heitä kumminkaan jatkamaan tunnustusta (elleivät sitten halua).
(Hermoni eivät anna tällä koneella  -töissä siis- periksi yhdenkään enemmän linkin tekoon joten suosikkejani lisää tuolla sivupalkissa..)

2 kommenttia

  1. Thank you! :) En ole oikein ehtinyt koneelle, niin nyt vasta ehdin kiittämään maininnasta. :)

    VastaaPoista
  2. Blogissani olisi siulle haastetta tarjolla! :)

    VastaaPoista