TV Thursday #6 - Paras duo

Ei yksin, vaan kaksin! Tällä kertaa mietitään, mikä tv-sarjaduo vie sinun sydämesi joka katsomiskerralla? Lämpenetkö Tim Bisleyn ja Daisy Steinerin ystävyydelle, vai kaipaatko tv:n ääreen katsomaan toisilleen välillä äksyileviä Sherlockia ja Watsonia, tai kenties veljekset Dean ja Sam ovat suosikkisi?

Tämä on vaikea, parisen päivää olen jo miettinyt ja hyvää ideaa en ole saanut..

Tietysti olisi jo mainituista sarjoista useampikin duo mutta ne eivät ihan mielestäni sovi tähän: Leonard ja Sheldon, Lorelai ja Rory, Stefan ja Damon..

Lisäksi mielessä on käynyt mm. Bones ja Booth, Sherlock ja Watson..

Mutta vastaan tähän nyt White Collar (suom. Kovat kaulassa) sarjan pääparin eli

Neil Caffrey ja Peter Burke

Tämä FBI agentti - huijari - duo, on varsin hupaisaa katseltavaa, samoin kuin heidän ystävyytensä synty.. Molemmat myös kasvavat sarjan edetessä. Suosittelen, löytyy muistaakseni netflixistä..

Ja jos ei muuta niin Matt Bomerin kuvia katsellessä verkkokalvot eivät pala.. ja hyvät-pahat-pojat ovat aina kivoja..


2 kommenttia

  1. Olen katsonnut White Collaria ainakin yhden kauden, ehkä jopa hieman toista, en muista enää. Sarja jäi kuitenkin minulta kesken, vaikka ihan ok sarja on kyseessä ja pääpari on kyllä mainio. Matt Bomer is so pretty, toden totta! =D En vain "jaksa" enää katsoa tämän tyylisiä etsivä/poliisi/mitä lie sarjoja juurikaan, vaikka White Collar on kieltämättä raikas, eikä aivan sieltä perinteisestä päästä. Mutta ehkä joskus vielä katson sarjan loppuun.

    Minä valitsisin... yllätys, yllätys... Samin ja Deanin. =D Toisaalta, nyt kun on voinut nauttia uusista X-Files-jaksoista, niin kyllä Scully ja Mulderikin ovat niin hyviä.

    VastaaPoista
  2. AHieman kakkoskauden jälkeen sarja kylläkin hieman jämähtää, mutta löytää kyllä vauhtinsa taas. Lisäksi tajusivat lopettaa sarjan ajoissa.

    Sam ja Dean voisivat olla hyvä pari, molempien näyttelijöistä olen pitänyt muissa sarjoissa mutta Supernaturalia en ole katsonut. Ekaa jaksoa olen joskus yrittänyt katsoa..

    VastaaPoista