TV Thursday #16: Paras jouluepisodi

Tätä kun aloin miettimään niin loppujen lopuksi niitä ei ollut montaa jaksoa tv-sarjoista joissa muistaisin olleen joulu.

Ensimmäisenä tuli mieleen The Big Bang Theoryn yksi joulujakso, jossa Sheldon pohtii mitä ostaa Pennylle lahjaksi. Päätyen ostamaan eri kokoisia lahjakoreja ja sitten Pennyn lahjan saatua valita niistä sopiva vastalahja. Mutta Pennyn lahja olikin sitten niin arvokas etteivät pelkät korit riittäneet vaan Sheldon halaa Pennyä ensimmäisen kerran sarjan aikana.


Kyseessä on kakkoskauden  11. jakso, joka on nimeltä "The Bath Item Gift Hypothesis",

Kuva googlella haettu

Kuva googlella haettu


Muita mieleen tulleita sarjoja joulujaksoilla olivat, Bones, The Originals, Frendit..

4 kommenttia

 1. Tämä on kyllä jotenkin yksi liikuttavimmista hetkistä sarjassa! Sheldonin reaktio on niin ihana!:D

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä yksi merkittävimmistä kohdista Pennyn ja Sheldonin ystävyyden kannalta.

  VastaaPoista
 3. Hei onpa kiva, että teet näitä haasteita! Harmi tosiaan, että alkuperäinen blogi on poistettu. Valitettavasti siihen minulla ei ollut valtaa pelastaa, kuten tuon Movie Monday-blogin olen itselleni haalinut ja en varmasti anna sitä kenenkään tuhottavaksi. Kiva, että näiden haasteblogien elämä jatkuu vielä edelleen =) =)

  The Big Bang Theory on ihan loistava. Monta kuolematonta hetkeä. Shamy on niin paras! Taas tuli yksi lempparihetki, kun Sheldon ja Amy pelasi sitä "Never have I ever"-juomapeliä ja Amy teki sen häpeällisen paljastuksensa niistä hissin napeista! AIVAN PARASTA! Nauroin katketakseni ja samaistuinkin jossain määrin xD xD

  VastaaPoista
 4. Anteeksi kun vastailu ja julkaisu kesti, olen ollut lomalla tämän viikon ja osin tekniikan ulottumattomissa.

  Itseäni harmitta kun en ole tuota alkuperäistä blogia aikoinaan bongannut, mutta kiva haaste hieman harmittaa että joitain kohtia luultavimmin jää välistä kun en ole niitä onnistunut mistään löytämään. Elokuvahaastettakkin harkitsin mutta loppujen lopuksi katselen niitä niin vähän ja kapea alaisesti etten tuntenut sitä omakseni.

  Harva sarja onnistuu koukuttamaan yhdeksän kauden verran ja jo siitä syystä TBBT kuuluu suosikkeihin, lisäksi se puhuu tietyllä tapaa insinööri-minälleni. Itse pidän kovasti myös juurin Pennyn ja Sheldonin suhteesta/ystävyydestä, heidän hahmonsa ovatkin sarjan edetessä eniten muuttuneet/kasvaneet. Amy on loistava lisä sarjaan ja muistelisin pitäneeni näyttelijästä aikoinaan jo Blossom-sarjassa (josmuistan sarjan nimen oikein, hahmon ni ainakin oli Blossom)

  VastaaPoista