Pitkästä aikaa vol.2

Niin, vanhan aikaisestihan siinä kävi ja kesälomakin tuli vietettyä lomaillen.. Sitten alkoikin koulu töiden ohella ja aika taas humahti ohitse..


Lukeminen ei ole kyllä minnekkään jäänyt (vrt. hengittäminen). Tuli kyllä huomattua ettei kirjastolakon loppuminen mitenkään vaikuttanut lukemiseen, lähinnä olen taitanut vain vieroittaa itseni koko kirjastosta. Siellä käydessä ei ole lukemista tahtonut löytyä ja useimmiten olen poistunut tyhjin käsin kotiin. Kun ennen saatoin lainata kymmeniä kirjoja kerrallaan. Nykyisin tulee ostettua kirjoja enemmän, lähinnä netistä ja englannin kielisiä.


Kesällä/keväällä ilmestyikin mm. Stephanie Plum-sarjaan uusi osa "Sizzling sixteen", Charlaine Harrisin "Dead in the Family", Nora Robertsin "Search" ja "Savor the Moment", ihan pari herkkupalaa mainitakseni. Lisäksi tutustuin uuteen kirjailijaan Laurell K. Hamilton :n ja hänen Anita Blake vampire hunter-sarjaan, myös on tullut luettua hänen toisen sarjaansa (Merry Gentry).


Ensi viikolla pitäisi postista kolahtaa neljä viimeistä osaan Charlaine Harrisin Aurora Teagarden-sarjaa, lisäksi Robertsin ekat osat The Calhoun Women-sarjaa ja Linda Howardin MacKenzie perhesarjan osia. 


Parin kuukauden sisällä olisi myös uusia julkaisja tulossa; Nora Robertsin The Bride Quartet:n neljäs ja viimeinen osa "Happily Ever After", Tuija Lehtisen "Kolme miestä netissä" etc.


Mutta nyt päikkäreille että jaksaa yön töissä. 

Ei kommentteja