Paikoillaan junnausta

Tiedättekö sen tunteen kun tuntuu että kaikki (=koko elämä) junnaa paikoillaan..

Tiedä johtuuko tämä syksystä vai mistä, mikään ei ole oikein viime aikoina innostanut ja aikani onkin aika hyvin kulunut tuijottelemalla ensin The Big Bang Theoryn neljä tuotantokautta ja sen jälkeen olen jatkanut Gilmoren tyttöillä, vaikka kaikkea muuta pitäisi tehdä..


Kirjojakaan ei ole oikein innostanut lukea, vaikkakin eilen kävinkin kirjastossa pitkästä aikaa. Puolipakko kun oli en saanut kaikkia lainoja uusittua, kun yhteen kirjaan oli varaus, niin kävin sitten ne palauttamassa. Mitään ihmeellistä lukemistakaan en löytänyt, mukan tosin tarttui L. M. Montgomeryn "uusia" suomennoksia eli Sara/Tarinatyttö kirjoja. Lukemisinnostus tosin niitä kohtaan on lähes nollassa..

Palailen kirja aiheisten postausten kanssa kun tämä olotila hellittää..

P. S. Huominen jännittää, huomenna alkaisí kansalaisopistossa englannin kielen puhekurssi, jolle olen ajatellut meneväni.. jos en siis jänistä..tosin vaihdoin työvuoroakin tuon vuoksi ja siksi tänään onkin tuplatyövuorot (jee!).
P.S. tilasin sitten ensimmäisen ja kolmannen tuotantokauden The Big Bang Theorya play.comista, kun niitä ei löytynyt mistäänm paikallisista kaupoista.. Luultavasti kylläkin säästin tässä kun yhteensä niille tuli hintaa 26e..

Ei kommentteja