Kuulumia ranskalaisin viivoin..

~ Olen edelleen pahasti koukussa tabletilla olevaan kindleeni, ainut harmittava asia siinä on ettei kirjoja saa mitenkään järjesteltyä..

~ Vähän edelliseen liittyen olen pahassa hömppä-koukussa..

~ "Sorruin" sitten eilen ottamaan Netflix:sin kokeiluun ja melkeimpä jo eilisin illan perusteella voisin sanoa että se tuli jäädäkseen. Siellä on mm Siskoni on noita -sarjan kaikki kaudet, samoin kuin Roswellin, puhumattakaan kaikesta muusta..

~ En malttaisi odottaa kuukautta siihen että kaikki lempisarjat palaisivat tauoiltaan..

Aina on hyvä syy katsella lisää Damonia


~ Osallistun sitten erään lemppari hömppäteini kirjailijan järjestämään facebook olympialaisiin, joissa on pääpalkintona seuraavan kirjan saaminen ennakkoon luettavaksi.. 

~  En usko että oli hyvä idea laittaa puhelimeen soittoääneksi, juuri sitä biisiä joka on viimeisen kolme viikkoa soinut päässäni ilman "muistutuksiakin"..

~ Olenko muuten ikinä maininnut että olen koukussa myös Japanalaisiin ristikoihin, minulla taita olla kaikki lehdet 2003 vuodesta saakka vielä tallellakin..

~ Syksy aina väsyttää minua, voisin nukku kellon ympäri ja välillä vain lukea hetken ja taas jatkaa uniani..

~ Tänään töiden jälkeen alkaakin miniloma, vasta ensi viikon perjantai yöksi pitää taas töihin..

~ Bloggaus ideoita ja luettuja kirjoja pyörii päässä liikaakiin, vielä kun saisi ne järjestykseen ja näpyteltyä edes puolista postaukset.. 4 kommenttia

 1. Hei mikä tuo facebook olympialainen on? :) Kiinnostaa!

  VastaaPoista
 2. Damon on <3

  Kyseessä on siis Jillian Doddin (ja/tai hänen apulaistensa) järjestämä isompi kisa facebookissa. KC Olympicks, eli ilmoittautuneet on järjestetty joukkuisiin, jotka on nimetty kirjoissa olevien poikien mukaan. Joukkueella on kapteeni, he mm äänestevät keskenään tietyistä jutuista kuten deadlineista. Kisassa on tehtäviä ja niistä saadaan pisteitä, eniten pistetitä saanut joukkue voittaa pääpalkinnon. Tehtävissä saatta olla myös tehtäväkohtaisia palkintoja. Itse olen Team Dallas:ssa, meitä on n. 20 jäsentä, eka tehtävä on tehdä mainos pojastamme ja joukku jonka "mainosta" jaetaan eniten sosiaalisessa mediassa voittaa.. Mainos on meillä valmis mutta vielä ei ole julkaisulipaa sille, jaan meidän omamme varmaan ainakin facebookssa ja suunnittelempa twitter tilinkin tekemistä blogille :) Pääpalkintona on tosiaan ennakkokappale kirjailijan seuraavaa kirjaa (eli voittajat saavat sen ennen julkaisua luettavaksi).

  VastaaPoista
 3. Huhuu, olet niin voittanut arvonnassa, käyppä blogissani ja jätä yhteystietosi että voin lähettää palkinnon :) Sieltä löytyy ohjeet :)

  VastaaPoista