2/5 kirja arkea


Nämä kuvat ovat jo useamman viikon takaa mutta tässä kuvia kirjastoreissusta :)


Ensin tietysti piti päättää mitä palauttaa..

Piti järjestellä kirjat palautettaviin ja jääviin.. (Kuva oma)


Hassusti olin aamusti liikkellä tuona päivänä ja pääsin todistamaan että kirjastonkin eteen muodostui ihmismassa odottamaan ovien avausta. Empä ole ennen joutunut itse odottelemaan viittä minuuttia että pääsisi kirjastoon (iltavirkku kun olen enkä aamu..). Tästä oli kuva jonka totesin julkaisukelvottamaksi, koska auton sivuikkuna olikin likaisempi kuin luulinkaan..

Mutta kirjaston oven vierestä ottamani kuva sentään jotenkin onnistui..


Karhukaupunkin kirjasto.. (kuva oma)


Itse en ole erityisesti tämän automaatin fani, hidas verrattuna virkailijaan mutta varmaan kylläkin helpottaa virkailijoiden työtä kun lajittelee kirjat valmiiksi etc. Toisaalta omaan mielipiteeseeni vaikuttaa varmaan sekin että itselläni on yleensä useampi kirja palautettavana ja ne pitää yksitellen syöttää ja odottaa joka kirjan välillä parisen sekunttia. Ennen senkun vain nostit kasan tiskille. Parin kirjan kanssa ihan näppärä.. 

Kirjan palautusautomaatti, kuva lainattu kirjaston facebook sivuilta. 

5 kommenttia

 1. Oliko Kukaan ei kaipaa sinua palautettavien vai jäävien pinossa? Jos palautit, toivottavasti ehdit lukea sen ensin. Luin sen tällä viikolla ja se oli ihan uskomattoman koukuttava. Nyt jo mietin, milloin hankkisin toisen osan enkunkielisenä itselleni, koska haluaisin vain tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu.

  VastaaPoista
 2. Huomasinkin nyt, että olit kirjan lukenut, mutta et ollut niin ihastunut kuin minä. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se palautettavien pinossa oli :)

  Ei ihan minun tyyliseni, mutta oli kivaa vaihtelua dystopiohin ja fantasiaan.

  VastaaPoista
 4. Minusta nuo palautukset on aivan ihania! Siis siella tiskin toisella puolella, kun jotkut asiakkaat iskee tiskiin metrisen pinon kirjoja (tarkoitan juuri teita, paivakotiryhmat!) ja sitten niita saa pitkan aikaa palautella <3 Se oli mun lempparia työharjottelussa :D

  VastaaPoista
 5. Tuolla pääkirjastossa, jossa eniten käyn on mahdollista palauttaa kirjat vain automaaattien kautta (kerran pari olen kyllä kirjan vienyt varaukset/lainaus tiskille kun kone ei ottanut viivakoodia eikä siis palauttanut kirjaa..)

  Sivukirjastoissa saa vielä "vanhan aikaisesti" hoidettua palautukset, niissä tulee välillä ihan senkin takia käytyä :)

  VastaaPoista