Koukussa..


Ensin pitäisi myöntää että on ongelma ;D
Kuva

Ei minulla siis mitään ongelmaa ole..


Ottaisin muuten vastaan vinkkejä kirjakaupoista Lontoossa, 10 yötä reissuun. Muitakin vierailemisen arvoisia paikkoja voi vinkata.

4 kommenttia

 1. Foyles! Kirjoja monessa kerroksessa ja tosi symppis kahvila jossain niistä (kerroksista) Kirjoja ja kahvittelua, ah!

  Miun blogissa reissut tägin alta löytyy Lontoo postauksia, kun selaa tarpeeksi pitkälle :) tai kattoo suoraan toukokuu -12. Jos en ole poistanut niitä vahingossa :P puhelimella on vaikea linkkailla, siksi en laita suoraa linkkiä.

  VastaaPoista
 2. Täytyy myöntää että olen jo niitä käynyt kurkkimassa :)
  Oliko se tuo Charing Cross Road:n kauppa? Onneksi matkakaverikin pitää kirjoista :D

  VastaaPoista
 3. Nopealla googlauksella sanoisin, että joo. Se on aiemmin (kun mie kävin) ollut eri tiloissa ja muutanut ilmeisesti tänä vuonna uusiin tiloihin. :P

  Hah, kiitos kunniasta! Tosin kun katselin noita postauksia eilen sitten ihan omaakin uteliaisuuttani, että mitä me reisussa tehtiinkään, niin parasta varmaankin on se hengailu. Imeä kaupungin fiilistä itseensä.

  Ja kerta olen vanhoja postauksia jo selaillut, niin tämä ei tule yllärinä, mutta suosittelen myös Victor ja Albert museota. Siellä oli todella makeita huoneita, jotka oli sisustettu tietyn aikakauden tyylisesti. Ja vanhoja pukuja! Ainakin minuun upposi ja kovaa, siinä missä jokin antiikkinen kolikko ei niinkään säväytä :)

  Onko teillä kuinka pitkä matka tiedossa?

  VastaaPoista
 4. Jossain museossa olemmekin suunnitelleet vierailevamme, mutta meillä molemmilla on ollut kiireinen syksy niin emme ole halunneet suunnitella hirveän tarkkaa aikataulua. Mennään aika fiilis pohjalta :D .

  Ihan vain kolme yötä olemme siellä ja kumpikaan meistä ei ole siellä ennen ollut.

  VastaaPoista