Aileen Erin - Alpha Girl - serie (Freebie vinkki kindlen omistajille)

Ensin hieman hehkutusta sarjasta ja tietoa mistä nuo saa ilmaiseksi (nyt syyskuun ajan) ladattua luettaviksi jos omistat kindlen (myös ilmeisesti ovat tarjouksessa muissa näissä e-kirja kaupoissa, linkit löytyvät ainakin kirjailijan kotisivuilta tai hakua toiminnon avulla kyseisistä kirjakaupoista.)

Lopussa varsinainen arvostelu näistä.

Eli yksi suosikki kirjasarjani saa lokakuussa viidennen osansa ja sen kunniaksi sarjan kaksi ensimmäistä osaa ovat ilmaiseksi Amazonissa ja loputkin ilmestyneet osat ovat alennuksessa syyskuun ajan.

Suosittelen kaikille YA fantasia kategoriasta pitäville.

Kaksi sanaa; ihmissudet ja sisäoppilaitos (hieman ehkä myös noitia/velhoja)

Kyseessä on siis Aileen Erinin sarja Alpha Girl.

Sarjaan kuuluu tällä hetkellä neljä julkaistua osaa ja viides osa tosiaan julkaistaa lokakuussa. Viides osa on itselläni jo ennakotilattuna kindleen.

Alpha Girl

1. Becoming Alpha (17.12.2013)
2. Avoiding Alpha (13.05.2014)
3. Alpha Divided (14.10.2014)
4. Bruja (12.05.2015)
5. Alpha Unleashed (ilm. 13.10.2015)Sarjan esimmäinen osa Becoming Alpha Amazonissa täällä

Goodreads
Näin kirjasta kerrotaan siellä:

"One stupid party. One stupid boy. One stupid kiss. And my life was virtually over.
Tessa McCaide has a unique talent for getting into trouble. Then again, it isn’t easy for a girl with visions to ignore what she sees. Luckily Tessa and her family are leaving California and moving halfway across the country, giving her the perfect opportunity to leave her reputation as “Freaky Tessa” behind.
But Tessa doesn’t realize that kissing the wrong guy in her new Texas town could land her in far more trouble than she ever imagined. Like being forced to attend St. Ailbe’s Academy, a secret boarding school for werewolves.
Even if the wrong guy did accidentally turn her into one of “them” and doom her to attending the weirdest high school ever, Tessa can’t help her growing attraction to the mysterious Dastien Laurent.
When vampires attack St. Alibe’s and her visions pinpoint an enemy in their midst, Tessa realizes that boy drama and her newfound canine tendencies might just be the least of her problems."


Sarjan toinen osa Avoiding Alpha löytyy Amazonista täällä
Goodreads

Loput osat löytyvät myös helposti sieltä tai Goodreadsin kautta kiertäen.

Ja teille joilla ei ole kindleä niin se on helppo ladata sovelluksena tabletille tai puhelimeen. (suora linkki sovelluksiin) Itsellänihän kindle on sovelluksena tabletilla (Samsung). Myös PC:lle sen voi ladata. Tarvitaan vain kyseinen sovellus ja amazon tili että voit alkaa ladata ja lukea kirjoja sieltä, helppoa.


Seuraava saatta osin spoilata kirjoja


Kirjat kertovat pääosin Tessasta, joka vahingossa päätyy ihmisusdeksi. Hän tosin on jo tietämättää äidin puolelta myös noita. Lisäksi vielä varsin vahva sellainen kun hänellä on aina ollut kyky nähdä asioita ja nyt sen lisäksi hänen pitää oppia hallitsemaan susi-puoltaankin. Tessan sopeutumista uuteen elämäänsä seurataan kolmessa ensimmäisessä osassa, mutta neljännessä osassa onkin eri päähenkilö. Sama juonikuvio kylläkin jatkuu mutta hieman eri näkökulmasta, hahmo on myös tuttu aiemmista osista Tessan serkku Claudia.

Hahmona pidän Tessasta kovinkin, sopivan agstaava ja rajoja rikkova, ehkä jopa hieman liikaakin. Mutta tyttöenergiaa näissä ainakin on. Claudia on hahmona erilaisempi, sorretumpi ja kärsineempi mutta siti erittäin vahva oman tiesä kulkija, hieman marttyyriksi taipuva ehkä. Muut hahmot taas ovay aika tyypillisiä lajinsa edustajia, hyvä-paha-poika etc. Kolmi draamaa näissä ei kyllä vielä ole hirveästi näkynyt, ihan hiaman vaan valitettavasti allekirjoittaneen mielestä.

Maailma on fantasiaa lukeneelle tutuhko, mutta on sinne twistiäkin saatu. Varsinkin noita ja magia puoli ovat kiehtovia. Erityisesti pidin neljännen osan Peruun matkustamisesta ja siellä asuvista muinaisista maageista. Samoin juoni kuviot ovat aika peruskauraa, jos tätä genreä lukee hyvä vs. paha asetelmaa. Pari yllätystäkin toki mahtuo mukaan.

Omia suosikkejani näistä ovat ensimmäinen osa ja neljäs. Itse säästelenkin näiden uudelleen lukua lähemmäs tuota uuden osan julkaisua. Mutta olen toki nämäkin jo ehtinyt kaikki lukea ainakin kahteen kertaan. Suosittelen lämpimästi.

P.S. Tulipa sekava postaus mutta innostuin hirveästi kun näin tämän tarjouksen facebookissa kirjailijan sivuilla ja kirjoitin tämän yhdeltä istumalta..

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2538337/?claim=warauvndc4y">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja