Gilmore Girls - Last but not least:Dean is back.. (Samalla pari muutakin uutta varmistusta)

Anteeksi kun tänään tungen blogin täyteen näitä GG uutisia mutta minkäs minä sille voin että tiputtelevat näitä tänään oikein urakalla..


Kuva

Se on nyt varmaa Jared Padalecki palaa Deanin rooliin uusiin GG jaksoihin, hänenkään mukana olosta ei tiedetä tätä enempää.. 
Padaleckihan on parhaillaan Supernatural sarjan päähahmoista toinen, ja tuota sarjaahan tuottaa sama yhtiö kuin nämä GGtkin, joten loogista olisi että aikataulut on siten helppo saada sopimaan molempien kuvauksiin..
Nyt voikin spekulaatiot kunnolla alkaa ja fanit valita tiiminsä. Team Dean, Team Jess vai Team Logan..?

Yhteiskuva Roryn existä, viime kesän tapaamisessa.Samoissa uutissa vahvistettiin David Sutcliffen eli Christopherin paluu, tästäkään ei sen enempää tietoa tullut.

Mutta nyt on julkistettu myös ensimmäinen uusi naama, joka nähdään uusissa jaksoissa. Vielä ei tosin tiedetä ketä hän esittää ja monessako jaksossa mutta Sutton Foster tulee olemaan mukana.

imdb


Hänhän on tuttu naama ASP toisesta sarjasta Bunheads, jota tuli vain yhden kauden verran. Siinä hän esitti sarjan päähahmoa, itse pidin sarjasta vaikkakin se muistutti kovin GGtä. Tuossa sarjassa nähtiin myös GGstä tuttuja naamoja siksi en uskokkaan että hän tuon sarjan hahmona esiintyy GGssä. Liityisikö hän jotenkin Miss Pattyyn, koska Sutton on lahjakas tanssija ja laulaja. Miss Pattylla kuitenkin on jo ikääkin.. Parhaillaan Sutton on Younger-sarjan päätähti. EOnline; Jared Padalecki Officially Joins Gilmore Girls Revival: Let the Battle for Rory's Heart Begin (Again!)

TVLine; 
Sutton Foster Set for Gilmore GirlsRevival — as Her Bunheads Character?!

Variety; ‘Gilmore Girls’: Jared Padalecki & David Sutcliffe Returning for Netflix Revival

Ei kommentteja