Uutisia Gilmoren tyttöjen paluusta

Kuten arvata saattaa tästä tämän vuoden parhaasta uutisesta tippuu koko ajan lisää infoa. (no, okei myönnettäköön että tv uutisten saralla tämä GGn paluu menee kyllä oman henkilökohtaisen viimeisen kahden vuoden parhaimpia uutisisa-listan kärkeen heittämällä)

Tärkeimpänä tämä uutinen Instagramista eli sarja nähtäisiin jo tänä vuonna Netflixsissä


"From Stars Hollow to Hartford to New Haven to Netflix. Welcome back, girls. An all new season of Gilmore Girls coming to Netflix in 2016."Instagram
Näyttelijä valintoja/paluita on uutisoitu ahkeraan.

Eniten faneja on kummastuttanut Melissa McCarthyn eli Sookien puuttuminen listalta ja nyt hän on itse kommentoinut tätä Twitterissä (kuten sanoin, nyt minun vain pitää jaksaa opetella käyttämään twitteriä..)


Twitter
ASP (Amy Sherman-Palladino) taas on sanonut että he rakastaisivat jos Sookie voisi olla mukana, jos Melissalla vain on aikaa.. Tämä tweetti taasen esittää asian niin ettei kukaan oli edes ehdottanut asiaa näyttelijälle.. Tiedä sitten onko totuus mikäkin, itse veikkaan kyseessä olevan budjetti-ongelma, karu totuus kuitenkin on että rahalla saa mitä haluaa ja Melissalla on mennyt viime vuodet kovaa ja hän on niin sanotusti A-listalla..
ASP kuitenkin vakuutta että Sookien poissaolo on sarjassa selitetty, silti tämä fani ainakin toivoo että Sookieta nähtäisiin edes vilaus ja kyseessä olisi vain joku tiedonkatkos/tahallinen huijaus...
Paluustaan ovat kertoneet myös Yanic Truesdale eli Michael, hän tweettasi kuvan lukuharjoituksista

Tweetti
Samoin Tanc Sade eli Finn, on kertonut paluustaan Twitterissä (eivätkö nämä tiedä muista some-kanavista..?). Vaikka pidinkin tästä omalaatuisesta hahmosta, niin tämä uutinen sai minut ensimmäisenä ajattelemaan että tarkoittaako tämä nyt Loganin paluuta.. Finnhän oli Loganin parhaimpia ystäviä sarjassa, 

Muita varmoja palaajia ovat Liza Weil/Paris ja Rose Abloo/Gypsy. (Jei, Paris on palaamassa..)

Lisäksi casting call on lähtenyt uusien hahmojen etsimiseen. Haussa on mm. Lane kaksosten näyttelijät, he olisivat 9 vuotiaita, lisäksi etsitään kolmea neljää muuta alle 14 vuotiasta lasta. Haussa on perulainen pariskunta Berta ja Alejandro sekä mies joka ei hymyile, Myös hippi kommuuniin etsitään osallisia (Mielenkiintoista) 

Viimeisenä etsitään (olettettavasti Roryn elämään liittyviä miehiä) suora lainaus lehti jutusta, linkki siihen alla lähteissä. 

"a magazine editor named Jim, an “eager 20-something” named Damon, a 30-something named Paul, and Dwayne, who’s simply described as being blue collar"

ASP on myös kertonut tuovansa Roryn ex:ä takaisin, mutta budjetin vuoksi näyttää siltä etteivät kaikki heistä ole palaamassa. Ja on varmistettu että Rory on sinkku, mutta iälleen tyypilliseen tapailee miehiä. Palaajia ei ole vielä varmistettu, sehän sulkisi heti pois yhde fani tiimin ja aiheuttaisi närää faneissa eli ymmärrän kyllä miksi tätä pitkitetään... (Tähän kohtaan toivomus että se joku tippujista olisi Dean eli Jared Padalecki)

Lisäksi ASP on kertonut sarjan palaavan sellaiseen aikaan että kaikki Gilmoren tytöt ovat muutoksen edessä. Emilystä on sen verran paljastettu että ilmeisesti leskeksi jääminen olisi tämä muutos (Richardin näyttelijä Edward Herman menehtyi  2014). Lorelaista on paljastettu vähiten tähän mennessä. Tosin tiedetään että Dragonflyn lavasteet on pystytetty, samoin kuin hänen talonsa lavasteet.. Gilmoren (Emilyn ja Richardin) taloa vasta kasataan. 

Lisäksi on varmistettu että vaikka ASP ei itse osallistunutkaan 7 kauden tekoon sitä ei ohiteta, juonessa. Samoin on paljasettu että nuo kuulaisat neljä viimeistä sanaa eivät tule yhden henkilön suusta tai yhteisesti sanottuna eli se olisi sananvaihto.. Nyt voidaankin jännittää onko se sanailu Lorelain ja Roryn välillä vai ei..

Lähteet;
EW Entertaiment; Everything we know about Netflix's Gilmore Girls revival
TVLine; Gilmore Girls: Amy Sherman-Palladino Reveals How the Improbable Netflix Revival Came to Be (Part 1)

Ei kommentteja