Lauren Oliver - Pandemonium (Delirium part 2)

Goodreads
(Tämä on ollut luonnoksena minulla jo syyskuun alusta saakka, siksi oudot jutut tuolla seuravaaksi, en jaksanut alkamaan niitä muokkamaan..)

Tämä kirja matkusti luokseni viimeisimmässä kirjatilauksessani. Siitä on jo jonkin aikaa kun luin sarjan ensimmäisen osan (Delirium Rakkaus on harhaa) ja siitä asti tämä onki ollut minulla toivelistalla Adlibriksessä.

Tämän suomennoskin (Pandemonium - Rakkaus on kapinaa) on ihan juuri tulossa, 12.9.2012.

Tässä osassa jatketaan Lenan seikkailuja tämän päästyä pakoon ja Alexin jäätyä jälkeen. Lena ei tiedä on Alex elossa vaikko kuollut..


Juonen suhteen en hirveästi viitsi paljastella, muuta kuin että tarinaa kuljetettiin kahdessa tasossa nykyisyydessä ja siinä kuinka Lena alussa pärjäsi luonnossa? (on the wild, en taaskaan muista kirjassa käytettyjä suomennoksia..)Itse harvoin pidän näistä useassa tasossa kulkevista tarinoista, tässä se oli ihan ok, ei mitään suuria vihan tai rakkaus tunteita herättävä ratkaisu.

Varoitus seuraavaksi spoilaava juoni ihmettelyä:

Lopun juonikuvia taasen oli ihan ennalta arvattava, paitsi että ihmettelin Alexin niin kiukkuista asennetta Lenaa kohtaan. Pitäisi varmaan lukea ensimmäinen osa uudelleen josko se avaisi sitä.. Lenan äiti kuvio taasen oli mielenkiintoinen lisämysteeri joka jäi mieltä kutkuttamaan..

Spoilerin loppu.


Kyllä tuo viimeinenkin osa pitä lukaista, sen verran hassuun kohtaan tämä jäi.. Kolmas osahan on tulossa keväällä 2013 ja on nimeltään Requiem.

Ostin muuten sarjan ensimmäisenkin osan omaksi, tosin suomeksi kun sattui olemaan sopivassa alennuksessa lähikaupassa..


Tämän ovat lukeneet myös:

Anu - Jos vaikka lukisi
Q+Black - Lukunurkka


Ei kommentteja