Joululahjat itselle

Eikös itsensäkkin lahjominen ole jouluna tärkeää..

Perinteinen joulu-kirja-tilauskin lähti alkuviikosta, mutta sen lisäksi päätimme eilen miehen kanssa myös yhteisesti lahjoa itseämme..

Itsehän olen varmaan reilun vuoden verran haaveillut e-kirjojen lukulaitteesta, ihan vakavissaankin tuossa syyskuussa jo niitä kuikuilin ja juttelinkin miehen kanssa sellaisen ostamisesta.. Ainut oli vain että minkä? Itse olin kindlen kannalla ja miehen mielestä tabletti olisi käytännöllisempi..

Niin siinä sitten kävi että eilen kotiutimme Samsungin tabletin.. Ei sitä uusinta Note-mallia vaan sen edellisen, kuitenkin 3G-version. (Tästä tekstistä oikein siis huokuu tietämykseni tekniikasta ja sen gargon kielestä :D) Totesimme etteiköhän sekin kumminkin riitä tarpeisiimme ihan hyvin kun ei varsinaista tarvetta laitteelle ollut..Hieman jo harmittelin että mistä oikein ostan siihen kirjoja etc, ja sitä että Amazonissa on niitä ilmaisiakin niin paljon etc. Kindlessä taasen minua mietitytti juurikin se ettei siihen saa kirjoja muualta ilman kikkailuja..

Eilen tosiaan tutkin jo hieman Koboa ja rauhoituin, ainakin siellä myytiin Abbi Glinesin kirjoja kohtuu hinnoin, eli varmaan muutakin löytyisi.

Mutta tänään sitten pikkuveljen kanssa jutellessa aiheesta aukeni ns jackpot. Kun selitin hänelle kuinka siihen on ilmeisesti olemassa ilmaisohjelma jolla saisin kindlet muutettua luettavaan muotoon tabletilleni niin pikkuveli vain totesi että "Mikset voi käyttää sitä Samsungin omaa sovellusta kindlelle..?"

Niimpä niin eli pystyin latamaan tuolle tabletille ilmaiseksi kindlen, jolla siis pystyn ostamaan ja lukemaan amazonin e-kirjoja.. Lisäksi pystyn muualtakin noita ostamaan ja lukemaan erimuotoisia e-kirjoja. (Minä jo mietinkin että kuinka tyhmän bisnesratkaisu on amazonilta myydä vain omalle laitteelle soveltuvia kirjoja.. Mutta ilmeisesti sielläkin on joku viisas johtamassa firmaa)

Saa nähdä kuinka käy noitten e-kirjojen kanssa hitti vai huti..

Aiheesta lisää kun mies kyllästyy uuteen leikkikaluun ja pääsen paremmin siihen tutustuman..
2 kommenttia

  1. Tabletti on kuitenkin monipuolisempi kuin vain lukulaite. Se on kevyt kantaa ja voit vaikka bloggailla uusimmat kirjajutut sillä suoraan. ;)

    Ei sillä, että itse omistaisin tablettia, mutta kunhan pohdiskelin. :)

    VastaaPoista
  2. Sillä mieskin tuota minulle "myi" monipuolisuudella ;) helppo ottaa reissuun mukaan pääsee nettiin ja kirjatkin olisi siellä :) kevyempi kuitenkin kuin kanneetavani..
    Saa vain nähdä koska pääsen itse sillä kunnolla leikkimään kirjojen kanssa, mies sillä nytkin pelailee jotain ja minä istun omalla koneellani :D

    VastaaPoista