Blogistanian kuopus 2012 - Minun ehdokkaani

Viime vuonna ja sitä edellisenä seurasin mielenkiinnolla Blogistanian Finlandiaa mutta en osallistunut koska en keksinyt yhtään kirjaa, joka olisi sekä sopinut listalle tai olisi ollut tarpeeksi hyvä. Sen siitä saa kun lukee englanniksi valtaosan kirjoistaan..

Mutta tänä vuonna oli lisätty sellainen kategoria että tiesin suoralta kädeltä ketä haluaisin äänestää, joten tässä omat ehdokkaani vuoden 2012 Blogistanian kuopus - kilpailuun

Paras tänä vuonna Suomessa ilmestynyt nuortenkirja on mielestäni

- Annukka Salama - Käärmeenlumooja (3p)

 Tämä kirja yllätti minut ihan puskista, vieläkin tekee mieleni lukea uudelleen tämä, ja jo kaksi luku kertaa on takana. Maltan tuskin odottaa ensi kesänä julkaistavaa jatko-osaa..

Toiseksi ylti

- Tuija Lehtinen - Pesää (2p)

Taattua Lehtistä, kirja jonka jo nyt tiedän kestävä ellei jopa vaativan useamman lukukerran ennenkuin se aukeaa kunnolla. Ja huumori toimii aina.

ja kolmanneksi

- Maria Turtschaninoff - Helsingin alla (1p)

Yllättävän hyvä, pinkeistä hiuksista aina plussaa samoin siitä ettei keskittynyt vain Helsinkiin vaikka nimi antoikin niin ymmärtää. Ihan kelpo kirja, suomalaiseksi jopa erinomainen.


Itse olen töissä ensi yön ja ajastelen tämän huomisaamulle, kun silloin kymmeneltä olisi tarkoitus vielä nukkua että jaksaa seuraavankin yön töissä..Toivotaan että blogger toimii :)


2 kommenttia

  1. Olit oikeassa! Käärmeenlumooja meni yhdellä istumalla :) Uskomatonta, että on kotimainen kirja!

    VastaaPoista
  2. Samaa mietin :) minulle tuli ihan puskista, en olisi ikinä odottanut törmääväni erinomaiseen kirjaan kun sen puolihuolimattomasti lainasin kirjastosta, ihan vain siksi kun joku oli sitä kehunut.. Ansaitsi kyllä ihan oikeutetusti Blogistanian kuopus- palkintonsa
    Seuraavaa osaa odotellessa :)

    VastaaPoista