Kiva, kivempi, kivoin..

Posteljooni yllätti minut perjantaina iloisesti. Tai itseasiassa eräs Itävaltalainen kirjailija tarkemmin ottaen mutta posteljooni niin kuin välillisesti..

Tiesin kyllä hieman odotella pakettia Itävallasta, koska olinhan voittanut facebookissa kyseisen kirjailijan järjestämissä shempaloissa palkinnon.

Mutta mikä yllätys olikaan kun itsepalkinnon lisäksi paketista esiin putkahti myös kirjailijan esikoisteos, omistuskirjoituksella. Lisäksi paketissa oli mukanan vielä korttikin.

Kortti, kirja ja korvakorut.


Olen lukenut ja omistakin kyseisen kirjan, tosin sähköisenä e-kirjana kindlellä, mutta kyllä tuo varsinainen kirja silti vain lämmittää mieltäni erityisesti.

Lisäksi sekä kirjan omistuskirjoitus oli mahtava ja samoin kortin teksti.

Kortin teksti

Kirjan omistukirjoitus. 
Tämä kirjan olen pikaisesti arvostellu täällä, olen kirjailijalta lukenut myös juuri ilmestyneen Ryan Hunter - This Girl Is Mine. Kirja on itseasiassa juuri sama tarina mutta Ryanin näkökumasta kun taas toinen oli Lizan näkökulmasta. Suosittelen molempia, suloisia mahanpojaa kutkuttavia teini-hömppä-romansseja.

Goodreads
Sarjaan on tulossa kolmaskin osa, joka taas on sitten Tonyn tarina. Tony esiintyy vahvasti molemmissa edellisissä kirjoissa.


On se hauska ja jänne kuinka nykymaailmassa voi keskustellä kirjailijoiden kanssa helposti. Tämähän ei ole ensimmäinen kerta kohdallani, olen myös facebookin ihmeellisessä maailmassa voittanut omistuskirjoituksella Annukka Salaman Käärmeenlumoojan ja ostanut Tuija Lehtiseltä mm Mirkka-sarjan täydelliseksi.

Otsikko tulee, erittäin kivasti alkaneesta viikonlopusta ja viikonloppu vain parani edetessään. Minulla oli täällä vieraina eräitä parhaita ystäviäni "tyttöjen viikonlopussa".  Pari heistä asuu hieman kauempana niin emme ihan usein näe ja tapanamme onkin viettää näitä viikonloppuja pari kertaa vuodessa.

2 kommenttia

  1. Siulla on kyllä melkoisen hyviä onnenkantamoisia ollut näiden kirjojen, arvontojen ja kirjailijoiden suhteen. :) Mahtia!

    VastaaPoista
  2. Näissä on ollut tuuria :) (kerrankin jossain järkevässä, tai kai tuosta järkevyydestä voi olla mintaakin mieltä mutta minulle juuri sopivia..)

    VastaaPoista