Nopeat arviot maaliskuun luetuista

Aloitetaampa huonoista ja siitä siirtyen parempiin..

Huonot

Lila Felix - Burden ( The Bayou Bear Chronicles)
~ Kiva lukea ihmiskarhuista ja alpha male jutut, mutta liian pintapuolista ei samaistuttavia henkilöitä. Pelastettu tyttö yhtäkkiä ratkaisikin koko klaanin ongelmat. Lukihan tämän loppuun.

SL Baum - Lush
~ Nimestään huolimatta dystopia, jossa avaruusolentojen rauhainen maihinnousu muuttuukin valtaukseksi. Mukaan ympätään vielä hieman teini rakkautta. Vaikutti lupaavalle mutta tökki varsinkin loppua kohden. miinuksia cliffhangerista, tuntui loppuvan ihan väärässä kohtaa. Rahastuksen maku jäi tuosta, en ostanut jatko-osaa..

Amy Richie - Willow (Blood Vine serie #1)
~ Ihmisusia ja teinejä, alku ja idea lupaavat mutta juonenkäänteet arvasi etukäteen. Sekava.

Sarah Tork - Young Anabelle
~ Alkoi hyvin, lopun cliffhanger häiritsi kuten tuolla aiemminkin. Kauhean angstaava.

ok:t

Sierra Dean - Autumn ja  Winter (a Dog Days 1 and 2)
~ Ihan kiva sarja, tytöstä joka muuttaa äitinsä kanssa isänsä kotikonnuille. Siellä on kirottu poika ja noitia. Luultavasti pitää ostaa kolmaskin osa kunhan se julkaistaa. Ihan kiva, miinusta useista osista.

Simone Elkeles - Rules of Attraction
~ Toinen osa tätä sarjaa, ihan ok. Eka osa on parempi, pitää katsoa sorrunko kolmanteen osaan. 

 Kate Brian - Private (Private #1)
~ Sisäoppilaitos kirja, lukihan tän mutta ei tässä oikein mitään tapahtunut. Hieman Gossip Girl viboja.

Michelle Wolf - The Bad Wolf
~ Ihmissusia, mysteerejä ja kapinallinen susi. Silti jotain puuttui. Ihan ok, en jaksanut katsoa olisiko kirjailijalla muuta tuotantoa..

C. C. Hunter - Born at Midnight
~ Kylie lähetetään ongelmanuoren leirille, joka paljastuukin yliluonnollisten olioiden leiriksi. Melkein hyvä, jokin silti hieman tökki. Mutta tässä oli jopa kolmiodraamaa ja ihmissusia , joten melkein hyvä.

Alyssa Rose Ivy - The Hazards of a One Night Stand
~ Ihan kiva, college-pikkupaikkakunta-romanssi.

Sara Ney - Kissing In Cars
~ Kivaa teinihömppää, rantalukemista. 

Kelly Oram - Being Jamie Baker
~ Näitä olen ennemminkin katsellut mutta luettuanu Oramin toisen sarjan, joka osoittautui hyväksi niin ostin tämänkin lukuun. Tosin toista osaa en ole vielä lukenut. Ihan kiva perus tarina tytöstä jolla on saatu erikoiskyky. Pointseja osallistuista vanhemmista, joita ei oltu häivytetty taustalle. 

Kelly Oram - Serial Hottie
~ Tämän ostin myös, ihan ok, loppuratkaisu murhaajasta jopa hieman yllätti.

Imogen Rose - Initation (Bonfire Academy #1)
~ Ihan kiva, yliluonnollisten olioiden sisäoppilaitos. Tämä on ns. esittely osa varsinaiseen sarjaan. Varmaan lukaisen loputkin jossain vaiheessa. Kivasti demoneita ja keijuja enemmän pääosassa kuin perinteisempiä otuksia.

Veronica Roth - Divergent
~ Pitihän tämäkin ukea kun elokuva oli tulossa ja olen sen jossain vaiheessa menossa tsekkaamaankin. Iha ok, aika perusjuttua mitä on ollut viime vuosina pinnalla. Varmaan olisin ylistänyt pari vuotta sitten, nyt hukkuu muiden vastaavien joukkoon.

Kiersten White - Yliluonnollisesti ja Loputtomasti
~ Miksi trilogiat aina lässähtävät..? Niin kävi tällekkin, aloitus osa oli hyvä mutta viimeisin osa melkeimpä huono.. Pisteitä vahvasta nais/tyttöhahmosta.

Annika Luther - Kodittomien kaupunki
~ Tämä lähti kirjastosta mukaan, vaikutti kiinnostavalta. Dystopia joka sijoittuu Suomeen, ympäristö oli mielenkiintoinen ja pari kivaa sivuhahmoa, mutta itse päähenkilö oli liian kaukaisen angstaava makuuni. Muutenkin päähenkilä jäi kauhean etäiseksi ja juoni hieman ennalta arvattava. 

Michelle Gagnon - Kukaan ei kaipaa sinua
~ Tämän bongasin jonkun blogista ja laitoin varaukseen. Ihan ok, sivuaa todellisia aiheita mutta jotenkin kaikki onnistui liian helposti. Saatan lukaista jatko-osatkin joskus sitten kun ehtii.. 

Hyvät

Jennifer Estep - Touch of Frost, Kiss of Frost ja Dark Frost (Mythos Academyt 1, 2 ja 3)
~ Kiva sarja, mukavasti otettu eri mytologioita mukaan. Sijoittuu yksityiskouluun jonne päähenkilö joutuu äitinsä kuoleman jälkeen ja hänelle alkaa selvitä kykyjensä todellinen laita. Kiva sarja, pitäisikin lukea loput kolme osaa.  

Nikki Godwin - American Girl On Saturn
~ Teinihömppää, hyvä sujuva juoni, ei mitään erikoista. Hyvä perushömppä.

Chanda Hahn - The Iron Butterfly ja The Steele Wolf   Goodreads
~ Mielenkiintoinen, eka osa taisi olla freebie. Hieman perinteisemmän fantasia oloista tarinaa. Odottelen jo jatkoa. Vähän synkkä. (eka osa näytti vieläkin olevan ilmaiseksi amazonissa..)

Kelly Oram - Chameleon ja Ungifted (Supernaturals #1 ja  #2)
~ Oramin sarja joka kiinnitti huomioni. Tämänkin jatkoa odotellessa. Mielenkiintoisia vastakkain asetteluja ja hieman petos juttujakin. Perinteisempää fantasiaa nykyaikaan sijoittuneena. Eri henkilöt pääosissa kirjoissa, mutta samaa juonikuviota seurataan.

Maria Turtschaninoff - Arra
~ Tämä oli lukulistalla jo tovin kunnes varailin viimeinkin. Hyvä satumainen teos, Satumaisuus tästä päällimmäisenä jäikin mieleen. Mutta tarina silti piti mukanaan koko kirjan ajan. Liian satumainen että olisi päässyt erinomaiseksi.

Kiersten White - Paranormaali
~ Tämä oli uudelleen luku ja vieläkin jokin viehätti. Olisin nytkin halunnut jatko-osat käsiini, harmittavasti ne eivät yltäneet ekan osan tasolle.


Hyvä plus.


 Aileen Erin - Becoming Alpha (Alpha Girl #1) Goodreads
~ Tämä olikin maaliskuun paras kirja, itseasiassa tilasin jo seuraavankin osan, ennakkoon (se ilmestyy toukokuussa). Tässä olikin sekä ihmisusia että sisäoppilaitos (himotus aiheet tälle kuulle)
Tessa ei tiennyt että väärän pojan suuteleminen bileissä uudella paikkakunnalla saattaa johtaa tähän. Niimpä hän löytää itsensä yhtäkkiä St. Alibesta ja joutuukin totuttelemaan uusiin ominaisuuksiinsa. 
Mielenkiintoinen, vaikkakin ns takakansi antaa hieman kliseisen vaikutelman oli tässä jotain virkistävää, mutta silti hieman tuttuakin. Pidin kovasti, piti vielä lukea uudelleenkin. Ei kommentteja