Nopeita arvioita helmikuun luetuista

Aloitetaampa ihan kivalla hömpällä, eli ok-kirjoja, tuskin luen toista kertaa..

J. S. Abilene - Hookup List
~ Kiss Listin jatko-osa, ihan ok. Perushömppää, tosin pojan näkökulmasta ja tämän voi lukea ilman että on lukenut ekaa osaa.

Rachel Higginson - Bet in the Dark
~ Sijoittui collegeen, perus velka/vedonlyönti tarina.

Alyssa Rose Ivy - Derailed (A Clayton Falls novel)
~ Tyttö palaa kotikaupunkiin hieman häntäkoipien välissä ja törmää vanhaan poikaystäväänsä. Eipä tuosta muuta sanottavaa ole kaikki jo arvaavat edellisestä lauseesta kuinka tämä kirja päättyy..

Elle Trauss - Clockwise (#1)
~Ekoja kindle freebie: täni, ei mennyt kuin reilu vuosi ennen kuin luin. Aikamatkustelua ja ihastus matkaakin vahingossa mukana.. Tällä on jatko-osiakin, en ole ladannut/ostanut..

Brigid Kennerer - Storm (Elemental)
~ Tyttö vahingossa pelastaa pojan joka osoittautuukin elementaaliksi. Yllättäen tyttökin oppii perheestän salaisuuden.. Joo, perushöttöä.. Tällekin on jatko-osia, empä ole niitä tutkinut sen tarkemmin. Eli ihan lukukelpoinen mutta kliseinen.

Kassandra Kush - The Summer I Gave Up Boys
~ Ihan viihdyttävä, ei mitään erikosta.

Jennifer Lark - Chasing Pretty
~Hieman murhamysteeriä sekoitettuna eri maailmoista tulevan tytön ja pojan romanssiin..

Natasha Preston - Silence ja Broken Silence
~Molemmat freebieitä, synkähkö (hyväksikäyttöä menneisyydessä) tarina tytöstä ja pojasta. Ihan ok, tämän toista osaa yritin jopa ostaa ennenkuin huomasin sen jo latailleeni ennemmin.

Bria Quinlan - Secret Girlfriend ja Secret Life (RVHS Secrets 1 and 2)
~ Ihan ok hömppää, eka oli parempi kuin toka. Ei mitään eikoista normi high school juttuja.

Kristina Springer - Boy Swap
~Nimi kertoo kirjasta paljon, sijoittuu high schooliin..


Sitten niihin parempiin kirjoihin

C. L. Stone - Thief
~ Sarjan aloitus osa, tämä sijoittuu saman maailmaan kun kirjailijan toinen sarja ja tässäkin on academy taustalla vahvasti. Tässä on hieman aikuisempi päähenkilö ja tämä onin suunnattu vanhemma kohde ryhmälle kuin Sang-kirjat. Mielenkiinnolla kyllä osotan seuraavaa osaa.

R. J. Ross - Don't Know Jack (Cape High #4)
~En olekkaan tästä sarjasta tainnut täällä kirjoittaa. Mutta kiva PG13 sarja, sarjakuva sankari hahmo twistillä. Tässä kaikkien tuntumien sankareiden lapset pääsevät omaan kouluunsa jonka tarkoituksena onkin auttaa heitä päättämään ovatko he sankareita vai pahiksia. Mukaan tietty sekoitetaan hieman romantiikka ja supervoimia.


Sitten mielenkiintoa herätteineisiin kirjoihin, lupaavia mutta jokin silti vielä hieman tökki.

Karen Lynch - Relentless
~ Kiva fantasia teos, tuttua mutta silti oli jotain sellaista että jäi mieleen. VAnhempansa menettänyt tyttö, joka tietää yliluonnolista mutta kukaan ei tiedä hänen tietävän. Ennenkuin vampyyri hyökkää hänen kimppuunsa. Lukisin mielelläni jatko-osan mutta sitä ei ole vielä saatavilla (goodreadsin mukaan tulossa joulukuussa 2014).

Melina Marchetta - Saving Francesca
~ Marchetta on suosittu ja palkittu australialainen nuorten kirjailija. Kiva kirja mutta ei mitenkään erikoinen. Kirjan pääteemat eivät ihan kohdanneet minun suosikkiaiheitani, mutta silti niitä oli hyvin käsitelty. Päähenkilön äiti sairastuu masennukseen ja perhe yrittää silti epätoivoisesti pitää kulisseja pystyssä.

April Brookshire - Yong Love Murder
~ Alkoi hyvin ja lupaavasti mutta lässähti lopussa. Kirja kertoo teini salamurhaajsta, joka vahingossa rakastuukin tehtävänsä aikana kohteeensa poikaan. Viimeinen silaus puuttui että olisi ollut ok:ta parempi. Silti idea viehätti.

S. R. Johannes - Uncontrollable (Nature of Grace #2)
~ Erä ja luonto teema viehätti. Tosin hieman ennalta arvattavat juonikuviot. Pitää varmaan katsastaa sarjan kolmaskin osa jossain vaiheessa.Ei kunnon muistikuvaa mitä näissä tapahtui, joten empä suosittele..

Cynthia Eden - A Bit of Bite
~Joku ihmissusi juttu tämä oli

Stephanie Hale - Revenge of Homecoming Queen
~Hieman sieppausmysteeriä, kindle freebie..

Renee Ericson - After Tuesday
~Ei muistikuvaa, normihömppää..? Ei muistikuvaa vaikka luin äsken goodreadsista kirjan kuvauksen...

Tammy Talker - Calmly, Carefully, Completely  ja  Just Jelly Beans and Jealysy
~Ihan perus hömppää..

Erica Stevens - Ravenous
~ Muistin kirjan kyllä kun kattelin sen netistä äsken, ihan ok dystopian alku avaruusolioiden invaasioineen mutta loppu tökki pahasti.. Kindle freebie muistaakseni..

Ei kommentteja