TV Thursday #14: Paras suomalainen tv-sarja?

Kaikkihan vähänkin blogia lukeneet tietävät etten hirveästi pidä suomalaisesta kirjallisuudesta ja sama koskee kyllä tv tarjontaakin.

Salattuja elämiä en ole ikinä katsonut yhtä jaksoa enempää (sekin silloin kun Jasper Pääkkönen oli vielä sarjassa mukana), Kotikatua en sitä vertaakaan, saati Uuttapäivää.. Viimeksi taisin innostua kotimaisesta sarjasta se oli Nymfit ja sitä jaksoin katsoa yhden tai kaksi jaksoa. 

Jotenkin suomalaiset fiktiiviset sarjat ja elokuvat eivät vain iske, mutta tositv-sarjoista ja joistakin ajankohtaisohjelmista pidän.. 

Säännöllisesti tällä hetkellä katselen paria sarjaa; Poliisit (joka loppuikin viime viikolla), Katastrofi kokit, The Voice of Finland (tylsä kausi).

Suurella mielenkiinnolla olen myös seurannut Suomen Huippumalleja, Mallikoulua, Kuningaskuluttajaa, Idols, Tähdet tähdet.. 

Yhtä suurta suosikkia on vaikea nimetä mutta keksin sitten yhden joka voisi olla suosikkini ja jonka jaksot varmaan pystyisin katsomaan. Valitettavasti tämä ei ole ihan suomalainen vaan on tehty yhteistyössä japanilaisten kanssa eli

Muumilaakson tarinoita 

Ei kommentteja