TV Thursday haaste (kaikki kohdat)

Ajattelin jakaa tämän tänne, jos joku joskus haluaa tälläiseen urakkaan alkaa. Alkuperäinen haaste blogi on kadonnut harmittavasti jo bittitaivaan tuuliin. Haaste ei siis ole oma keksimäni vaan kunnia kuuluu tuolle TV Thursday blogille.


Kuva: BuzzFeedHaasteen kaikki kohdat listattuna olkaa hyvä:

TV Thursday #1: Tämän hetken top 5 
Mitkä ovat sinun suosikkisarjasi tällä hetkellä? Tee top 5-listaus lemppareistasi ja perustele toki ihmeessä miksi juuri nämä. Paremmuusjärjestykseen ei ole pakko laittaa, jos tuntuu liian kauhealta lähteä suosikkejasi vertailemaan :) Sarjojen ei tarvitse pyöriä tällä hetkellä televisiossa, vaan voit listata ihan mitä tahansa netflixlöydöistä DVD-boxeihisi."


TV Thursday #2 - Paras tv-hahmo
Meillä kaikilla on varmasti ne ihanat suosikkimme, joiden lauseita ehkä jopa lainailemme arkielämässä tai jonka elämänasennetta yritämme kovasti omaksua. Jonka auto tai vaatekaappi kelpaisi meillekin, tai kenties hänen ammatti? Tai ehkäpä hahmo on sellainen joka et itse missään nimessä haluaisi olla, mutta hän on muuten vain se paras. Kuka on sinun suosikkisi?"


TV Thursday #3 - Ärsyttävin reality-tv show
Reality TV koki räjähdysmäisen kasvun 2000-luvun alussa - joillekin tämä oli hirvein painajainen, jotkut taas kenties pitivät asiasta. Nyt kysytäänkin, mikä on sinusta verenpainetta nostattavin, turhin, raivostuttavin ja se vain kaikkein ärsyttävin reality-tv show? Turhauttaako sinua kenties samaan taloon sullottuja ihmisiä vakoileva Big Brother, vai kenties jo niin useasti toistettu Idols? Vai ärsyttääkö sinua kenties sarjat joissa rakkaus löytyy parin viikon tuntemisella ja kilpakosijoiden karsinnalla?


TV Thursday #4 - Hauskin tv-sarja
Ihminen kaipaa elämäänsä säännöllisen epäsäännöllisesti kunnon kasan hupia ja naurua. Minkä sarjan pariin sinä menet saadaksesi omat nauruannoksesi?


TV Thursday #5: Paras sarja, joka jätettiin kesken?
Tätä sattuu tv-sarjoille nykyään usein - näyttelijät kyllästyvät, rahoitus ei riitä, katsojaluvut menevät alas, ja vastoin katsojien ja fanien toiveita, sarja heidän harmiksi lopetetaan kesken. Juonen pätkät yritetään punoa äkkiä viimeisissä jaksoissa nopeasti yhteen, mutta kaikissa ei tietysti onnistuta. Pettymyksiä tulee. Joten nyt kysytään mikä kesken jätetyistä sarjoista oli eniten sinun mieleesi, ja jonka lopettaminen harmitti sinua syvästi?


TV Thursday #6 - Paras duo
Ei yksin, vaan kaksin! Tällä kertaa mietitään, mikä tv-sarjaduo vie sinun sydämesi joka katsomiskerralla? Lämpenetkö Tim Bisleyn ja Daisy Steinerin ystävyydelle, vai kaipaatko tv:n ääreen katsomaan toisilleen välillä äksyileviä Sherlockia ja Watsonia, tai kenties veljekset Dean ja Sam ovat suosikkisi?


TV Thursday #7: Antakaa sille poloiselle nyt oma sarja?
On niitä usein kulutettuja näyttelijöitä, jotka saavat aina pääroolin. On myös niitä jotka tuntuvat vilahtavan monessakin paikassa sivuhahmoina, mutta eivät pääse koskaan parrasvaloihin - kuka näyttelijä sinun mielestäsi ansaitsisi tilaisuuden esittää sarjan pääosaa? Millainen sarja hänelle sopisi?


TV Thursday #8 - Paras "uuden ajan" rikossarja
Rikokset ja murhat ovat olleet aina ihmisiä kiehtovia tarinan aiheita sitten Christien ja Doylen ajan, ja kyseisten kirjailijoiden työt ovat päätyneet useastikin filmille, mutta entä nykyajan rikosratkojat? Viehättääkö sinua kenties C.S.I., tai Ilman johtolankaa, vai ehkäpä Todistettavasti syyllinen tai NCIS ovat enemmän mieleesi? Vai oletko enemmän kiinnostunut rikollisen näkökulmasta ja lämpenet Dexterille ja Hannibalille? Mikä nykyaikaan perustuva rikossarja on sinun mieleesi?


TV Thursday #9 - Rakastuin tähän biisiin tämän sarjan avulla
TV-sarjat on yksi muusikkojen suuri mainosständi. Jos saat herkän balladisi soimaan herkkään kohtaukseen tai punk-biisisi rävähtämään kaiuttimista juuri kun tv-hahmolta leikataan käsi irti, kuulijaluvut nousevat takuuvarmasti. Minkä upean biisi- tai jopabändilöydön sinä olet tehnyt tv-sarjan kautta?


TV Thursday #10: Entinen suosikkihahmo, nyt tykkäänkin!
Nyt kysytäänkin tv-hahmoa jota olet joskus inhonnut, mutta joka jostain syystä onnistui voittamaan sinut puolelleen. Mikä kenties muuttui tuohon aikaan, vai muuttuiko vain omat mieltymyksesi?


TV Thusday #11: Yhtäläisyyksiä?
eli millaisiin hahmoyhtäläisyyksiin olen törmännyt?


TV Thursday #12: Kuka minä olisin?
Nyt heittäydytäänkin unelmiin ja kysytään kuka tv-hahmo sinä haluaisit olla, ja miksi? Asuuko hän upeassa scifi-maailmassa jonne sinäkin haluaisit, vai onko hänellä maailman parhaimmat ystävät?


TV Thursday #13 - Paras tiimi
Aiemmin ollaan jo kyselty parhaan tv-hahmon sekä parhaan tv-duon perään, mutta entäs paras tiimi (eli tässä tapauksessa ihmisjoukko jossa on kolme tai enemmän hahmoja)? Tekeekö sinusta parhaan tv-tiimin se, että kaikki osaavat näytellä hyvin, vai kenties se että hahmojen persoonat täydentävät toisiaan?


TV Thursday #14: Paras suomalainen tv-sarja?
Näin itsenäisyyspäivän kunniaksi (sori, meni jo) kyselläänkin tällä kertaa laadukkaan kotimaisen perään - mikä on sinun suosikkisarjasi?


TV Thursday #15 - Oheistuotteitaaa!!!
Koska joulu on jo lähellä ja ystävänne raapivat varmaankin päätään siitä mitä teille antaisivat, saatte tilaisuuden jakaa tietoa siitä, mistä sarjoista tehdyt oheistuotteet teitä kiinnostavat? Oletko ostanut itsellesi jonkin rakkaan oheistuotteen? Haluaisitko jonkin tietyn joskus itsellesi?


TV Thursday #16: Paras jouluepisodi
Koska joulu on jo lähellä ja ystävänne raapivat varmaankin päätään siitä mitä teille antaisivat, saatte tilaisuuden jakaa tietoa siitä, mistä sarjoista tehdyt oheistuotteet teitä kiinnostavat? Oletko ostanut itsellesi jonkin rakkaan oheistuotteen? Haluaisitko jonkin tietyn joskus itsellesi? Voi halutessa ladata vaikkapa kuvan suosikkituotteestasi!


TV Thursday #18: Paras puvustus
Lunta saapui vihdoin ja pitää pistää kunnolla vaatetta päälle, joten otettakoon aiheeksi vaatteet - minkä sarjan vaatetukset ovat sinun silmääsi miellyttävimpiä? Ovatko ne 1800-lukuun perustuvan sarjan upeat väri- ja kangasloistot vai kenties nykyajan rikoksen selvittäjien toimistovaatteet ja univormut?


TV Thursday #19: Paras pariskunta
Aiemmin ollaan kyselty parasta päähahmoduoa, mutta entäs kenellä kaksikolla lempi leiskuaa parhaiten? Keiden tv-hahmojen löydettyä toisensa olit riemuissasi, todeten: "Vihdoinkin!!!" Ketkä ovat kuin Bonnie ja Clyde, Romeo ja Julia?


TV Thursday #20 - Lapsuuden sankarini
Lapsena tv-katselut koostuivat hiukan erilaisista sarjoista kuin nykyään. Nyt kysytäänkin kuka on sinun lapsuuden sankari-tv-hahmo? (Pahoitteluni jos sinun lapsuudessasi ei ollut tv:tä etkä voi osallistua tähän :))


TV Thursday #21 - Kehuttu, mutta ei iske
Tällä kertaa kysäistäänkin eroasi makuasioissa - mitä sarjaa olet kuullut kehuttavan, mutta itse perehtyessäsi kyseiseen sarjaan, se ei vain iskenyt? Oliko sarja mielestäsi vain totaalisen tylsä, vai kenties vain vastoin omaa makuasi?


TV Thursday #22: Paras kotimainen näyttelijä
Tällä kertaa udellaankin jälleen kotimaisen perään - kuka kotimaisten sarjojen tähti on sinun suosikkisi? Löytyykö kenties salkkareista edes yksi ylitse muiden vai oletko löytänyt lahjakkuuden Kotikadun suunnalta?

TV Thursday #23: Paras TV-lapsi?
Nyt onkin hakusessa paras tv:stä tuttu lapsi. Onko suosikkinne kenties puhuva vauva eräästä hyvin tunnetusta piirretystä, vai kenties joku oikeasti näytelty, kuten Frasierin poika, Frederick?


TV Thursday #24: paras animaatiosarja
Lapsien sarja tai ei, Eurooppalainen tai Aasialainen, jokainen meistä on taatusti alistunut piirretyille sarjoille. Itse olen ehkä näitä jotka ovat alistuneet niille hiukan enempi. Siksi keksinkin kysyä nyt, mikä on sinun suosikkianimaatiosarjasi? Onko se "kaikkien" rakastama Simpsonit, vai jokin vähemmälle suosiolle jäänyt?


TV Thursday #25 - Paras vieraampikielinen sarja
Koska en voinut otsikoida "vieraskielinen", niin käytän omakeksimääni termiä "vieraampikielinen", sillä nyt haetaan sinun sarjasuosikkiasi, jossa ei puhuta suomea tai englantia. Onko saksalainen saippuasarja vai kenties espanjalainen draamakomedia enemmän sinun makuusi?


 TV Thursday #26: Paras "vanhan ajan" rikossarja?
Aiemmin ollaankin jo kyselty parasta nykyaikaisempaa, 2000-luvulle perustuvaa dekkaria, mutta jos jätämme CSI:t ja Uudet Sherlockit hetkeksi syrjään, mikä nousee suosikkina pinnalle?


TV Thurday #27: Paras tunnari?
Tällä kertaa kysellään parhaan tv-sarjatunnarin perään - oletko enemmän lauluttoman kitararämpytyksen ystävä, vai lämmittääkö mieltäsi enemmän laulu jonka sanat kuvastavat juuri kyseistä sarjaa?


TV Thursday #28 - "Se oli se yks sarja jossa oli se nainen jonka nimeä en muista..":
Tänään ei poikkeuksellisesti kysytäkään teidän tuntemista sarjoista, vaan nimenomaan sarjasta jota et tunne - näitkö kenties joskus ulkomaanmatkallasi jakson jostakin sarjasta, ja asia jäi vaivaamaan mieltäsi? Mitä muistat ks sarjasta? Kirjoita muistamasi yksityiskohdat blogikirjoitukseen ja voit löytää apua joltakulta toiselta! Aloitan itse näin:


TV Thursday #29: Ärsyttävin hahmo?
Tuntuuko joskus siltä että muuten täydellisen sarjan pilaa sivuhahmo, jolla on kultakalan älykkyysosamäärä? Vai pilaako kyseinen hahmo koko sarjan sinulta totaalisesti, koska verenpainelukemasi menevät liian koholle kun kyseinen hahmo tekee jotakin (kenties pilaa tärkeämpien hahmojen tekemiset)? Nyt jaetaan ärsyttävimpiä, rasittavimpia, typerimpiä ja pölkkypäisempiä hahmoja jotka saavat teidät repimään hiuksia päästänne!


TV Thursday #30: Paras reality-tv show?
Aiemmin on kyselty jo sen hirveimmän reality-teeveen perään, mutta joskus poikkeus vahvistaa säännön: tiedätkö sinä kenties jonkin hyvän reality-sarjan?

TV Thursday #31: Paras eläinystävä?
Joissakin sarjoissa niitä on, joissakin taas ei. Jotkin sarjat taas ovat rakennettu ks eläimen ympärille. Toissapäiväisen maan päivän (earth day) kunniaksi kysytäänkin eläimistä - mikä tv-sarjassa esiintyvä/esiintynyt eläin on sinun suosikkisi?


TV Thursday #32: Aliarvostettu?
Tällä kertaa TV Torstai haluaakin että mainostamme niitä vähemmän tuttuja sarjoja, kenties sellaisia jotka ihmiset ohittavat netflixiä selatessaan koska sarjan idea kuulostaa ihan urpolta, mutta sinä tiedät paremmin! Mikä sarja siis on sellainen jonka koet olevan aliarvostettu, vaikka kyseessä onkin (kenties hituisen hiomaton) timantti?


TV Thursday #33 - Paras pahis
Tällä kertaa syvennytäänkin pahuuden maailman, sillä viikon kysymys on: kuka on sinun suosikki tv-pahiksesi? Kiehtooko sinua eniten verta imevä pimeyden olento, vai kenties uhriensa sisuskaluja varastava loistokokki?


TV Thursday #34: Paras sankari?
Koska viime viikolla kyseltiin pahisten perään niin nyt TV Thursday haluaa kuulla sinun suosikkisankaristasi - sanan "sankari" saa tulkita omalla tavallaan.


TV Thursday #35 - Kesätunnelmiin
Kevään viimeisessä TV Thursdayssa kysytään mikä tv-sarja saa sinut aina kesäfiiliksille? Tai kuuluuko kesääsi jokin perinne, että katsot tietyn sarjan läpi?


TV Thursday #36 - Paras koulusarja
Syksy on alkanut ja sen mukana koulut (ja TV Thursday)! Mikä on sinun suosikkisarjasi, jonka miljöönä toimii koulu?


TV Thursday #37 - Itkettävin jakso
Monissa sarjoissa on jaksoja jotka vievät katsojansa herkkään tilaan ja nenäliinoja saattaa kulua jakson aikana useita - nyt kysytäänkin mikä jakso sai sinut herkistymään. Voit halutsessasi kertoa myös miksi!


TV Thursday #38 - Mikä kellonaika tää muka on?!
Monesti olen kuullut työssäkäyviltä sohvaperunoilta kritiikkiä siitä että jokin tv-sarja tulee aivan väärään tai jopa epäinhimilliseen aikaan. Nyt saat postauksellasi nousta vastarintaan ja kritisoida valitsemaasi kanavaa jonkin suosimasi tv-ohjelman esitysajasta. Kerro perustelusi ja että mihin aikaan sarjan pitäisi tulla.


TV Thursday #39 - Liian pitkälle vedetty
Kaikkihan sen tietää, että raha hallitsee kaikkea. Etenkin tv-alalla. Nyt kysynkin mitä sarjoja on mielestäsi jatkettu liian pitkään pelkästä rahanahneudesta - käsikirjoitus ja juoni alkaa lässähtää, vedetään liikaa uusia hahmoja mukaan pitämään katsojien kiinnostusta yllä, vedetään kaikki plörinäksi? Voit kertoa myös sarjasta joka on jo päättynyt, mutta olisi saanut päättyä jo muutaman tuotantokauden aiemmin.


TV Thursday #40 - Minisarja
Tällä kertaa töllötorstaissa kysytään mikä minisarja on sinun suosikkisi. Minisarjalla tarkoitetaan vain yhden tuotantokauden kestävää sarjaa, jossa on yleensä vain alle 10 jaksoa. Joskus kyseistä sarjaa voidaan esittää myös pitkänä elokuvana, jos kyseessä on vain 2-3 jaksoa.


TV Thursday #41 - Vahvin naishahmo
Sarjoissa on monenlaisia naishahmoja. On vaarallisia viettelijöitä ja pelastajaa odottavia neitoja ja karatetaitoisia agentteja - nyt kysytäänkin vahvan naishahmon perään. Onko suosikkisi valtaistuinpelissä juoniva Cersei tai kenties enemmän fyysistä voimaa käyttävä Sydney Aliaksesta?Kuva: Buzzfeed

Kuvien lähde: BuzzFeed: 27 Pictures That Are Way Too Real For Netflix Addicts

Ei kommentteja