Hyvää uutta vuotta!

Kuva; Pinterest

Ensin hyvää uutta vuotta kaikille!

Sitten hieman muuta, tulipa yhtäkkiä pidettyäkin blogitaukoa, kyseessä ei ole mitään erityistä. Veikkaan että koko vuoden vaivannut pienoinen lukujumi siirtyi kirjoittamiseenkin. Toivottavasti kuitenkin ensi vuosi olisin sen suhteen valoisampi ja tuntuisi että hyviä uusia kirjoja ilmestyisi luettavaksi. Viime vuosi tuntuu uudelleen lukujen vuodelta, nytkin kaksi edellistä lukemaani kirjaa ovat uudelleen lukuja. Eikä ole mitään tietoa mitä seuraavaksi lukisin.

Mitään tavoitteita en kuitenkaan tälle vuodelle aseta, itselleni oli hirveä pettymys kun en saanyt viime vuoden Goodreadsin asettamaani haastetta eli 200 kirjaa luettua vuodessa. Tai varmaan sain jos uudelleen lukuja lasketaan mukaan, mutta kun en alkanut niitä ottamaan huomioon ennenkuin loppuvuodesta kun huomasin ettei haaste tulisi muuten täyteen. Mutta joka tapauksessa tuota en halua kokeilla uudeleen. Yritän kuitenkin edes päästä ruotuun tuon maanatain haasteen osalta.

4 kommenttia

 1. Huh mikä tavoite sulla on ollut! :o ei ressiä, parempaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän asennoitus uuteen vuoteen hieman rennommin, loppuvuoden ajattukset haasteesta saivat muistamaan miksen niitä tuossa tyylissä yleensä tee. Hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta! Aika ison kirjamäärän laitoit tavoitteeksi :) Minulle kertyi luettuja hieman yli 70.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinsin että alunperin meinasin laittaa korkeammankin tavoitteen. Koska harvoin luen samaa kirjaa useamman päivän eli se on melkeimpä kirja per päivä, mutta nyt jumin myötä olen ollut useitakin päiviä, jopa viikon lukematta mitään.
   Harmittavasti en tänäkään vuonna saanut pidettyä paremmin ylhäällä mitä olen lukenut, pitäisi yrittää taas koota luettuja exceliin, ehkä otan sen tavoitteeksi enkä varsinaista lukemien kirjojen määrää.

   Poista