Ajatuksia ja salaliittoteoriota (osa 2)

Niin tuon edellisen postauksen jälkeen löysin mm. pari blogia aiheesta, näytteeksi julkaistun kolmannen kappaleen Dead Reckoning:sta etc..

Näytteen kolmannesta kappaleesta pääsee lukemaan täältä Penguin:sta (ensimmäinen kappalehan oli/on Harrisin kotisivuilla luettavissa)

Hieno blogi aiheesta löytyy http://www.sookieverseblog.com/ täällä on pohdintaa kirjoista, siitä mitä tulee taphtumaan, mutta myös tv-sarjasta löytyy tietoa ja pohdintaa..

Päällimmäisenä minulla nyt pyöriikin mielessä noiden lukemisten jälkeen;

Mitkä kirjeet? 
(arvostelusta tuli ilmi että ilm. Sookien mummon kirjeistä kyse, tosin kolmos kappaleessakin puhuttiin Ericin saamasta kirjeestä, ja tämän tiedän kertomisesta Sookielle Eric "suuttui" Pamille. Ei siis käynyt ilmi mikä kirje ja keneltä Ericille on tullut..) 


Mistä keijuveri, Pamin ja Ericin "myrkyttämiseen" tuli/saatiin?
Niin, onko joku salaliitossa Victorin kanssa vai pitääkö hän Claudea ja Dermonttia vankinaan. VAi onko vain olemassa ns. musta pörssi tällekkin..?


Kuka aiheesta varoitti Sookieta clubilla ja miksi?
Kuka on tuo outo mies, joka osasi juomia tuodessa ajatella suoraan Sookielle varoituksen..?


Miksi Claude ja Dermont asuvat Sookien luona ja onko heidät kidnapattu?
Mitkä ovat Clauden motiivit tähän sukulaisrakkauteen, onko käsky käynyt ylempää vai haluaako hän kostaa Claudetten kuoleman. Entäs Dermot, kuinka hän yhtäkkiä vapautui loitsusta ja..etc.


Kuka heitti molotovin coktailin Merlotteen ja miksi?
Poliisi ajattelee sen olleen joku joka vihaa muodonmuuttajia, mutta Sookie tunnisti heittäjän ajatusten perusteella muodonmuuttajaksi..? Ja miksi? 


Kuoleeko Victor?
Onnistuuko suunnitelma Victorin tappamisesta ja mitä siitä seuraa..


Niin, ja miksi Eric käy "kuumana" on erilainen kuin ennen..?
Ericin käytös ensimmäisessä kappaleessa oli jopa koomista. Ja kolmannessa hänellä tuntui olevan hermot erittäin pinnassa samoin kuin tunteet. Miksi Pam uhmaa Ericiä niin avoimesti ja miksi he tappelivat Sookien luona? ainakin sen vaikutelman sai kolmannesta kaapaleesta että leivänpaahdin tuhoutui siinä rytäkässä..
Niin kirjanhan nimi vaihtui jossain vaiheessa, sen piti alunperin olla Dead Letters..

Viimeksi ajatukset ovat pyörineet näin tiukasti yhdessä kirja-sarjassa Harry Potter:den aikaan, silloinkin lueskelin innokkaasti teorioita siitä mitä tulee tapahtumaan, ja kirjat piti saada heti niiden ilmestyttyä..

Yli kuukausi vielä, tosin täältä löytyy "ensimmäinen" arvostelu kirjasta. Eli joku/jotkut ovat saaneet sen jo käsiinsä (niin epäreilua..).

Tässä hieman sekavaa ajatustulvaa päästäni viime päivien ajalta..

Ei kommentteja