Hyvän mielen top 10 -haaste

Sain tämän kivan haasteen Saraseeenilta :) minulla on vain kestäny pienen ikuisuuden vastata tähän ja nyt viimeisen työvuoron kunniaksi ennen kesälomaa ja sopivasti juhannuksen kunniaksi ajattelin pusertaa tämän itsestäni ulos..

Itse haaste kuuluu näin;

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).
 
Nämä ovat ihan sekaisessa järjestyksessä, eivät missään paremmuus sellaisessa..
 
1. Aurinko, tai tarkemmin vielä auringon paiste. Parasta se on tietysti kesällä ja lämpimällä mutta kyllä se talvellakin hymyilyttää..

2. Koirat eli Taru ja Sakke, niiden toilailuja on vain mukava seurata. Lisäksi ne on aina hyvällä tuulella, niin pakosti alkaa itseäkin hymyilyttää.

3. Villasukat - nukun kesälläkin tyytyväisenä villasukat jalassa vilukissa kun olen.

4. Puhtaat lakanat - tätä ei varmaan tarvi enempää selitellä.

5. Kirjat - odotetut - hyvät - vanhat tutut - erilaiset kirjat siis.. (tosi yllättävä kohta eikös..)

6. Kahvi ja suklaa - ihan lyömätön kombo..

7. Road trip -it, tosin itse en piittaa niinkään ajamisesta mutta kyydssä tykkään istua ja katsella outoja uusia maisemia. Pysähtyä välillä kahville/syömään jonnekkin.. Parasta on tietty jos ei ole tiukkaa aikataulua..

8. Jäätelö - tarkemmin tämän hetken suursuosikki on Aino jäätelön karpalo-kinuski..  

9. Rauhallinen aamu, en ole yhtään aamuihminen niimpä pidänkin kiireettömistä ja rauhallisista aamuista jolloin saan herätä omaan tahtiini (tai aamu on suhteellinen käsite useimmiten vapaa päivinä heräilen vasta puolenpäivän maissa aikaisintaan, toki saatan herätä sen verran että päästän koirat hetkeksi ulos mutta sitten kömmin takaisin sänkyyn..)

10. Vapaa päivät mm edellä mainitust syystä ja muutenkin..


Hauskaa juhannusta kaikille!

Minulla alkaakin nyt juhannuksesta ensimmäinen kesäloma pätkä, saa nähdä saanko luku- ja kirjoitusjumin pois päältä sillä aikaa vai jatkuuko tämä pitempääkin..


2 kommenttia

  1. Voi minä pystyisin melkein allekirjoittamaan kaikki näistä kymmenestä kohdasta! Puhtaat lakanat (varsinkin ulkona kuivatut) on niin ihanan raikkaat, sain lahjaksi talvella (jouluna?) mummilta pitkävartiset villasukat ja kesälläkin kaivan ne jalkaan, kun on vilu. On parasta nukkua aamuisin pitkään ja senkin jälkeen vain kurottaa kättä sängyn viereen ja ottaa kirja esille.

    Tällä viikolla aloin haaveilla, että joskus vuokraan asuntoauton ja kierrän ympäri Suomea sillä pari viikkoa. Nyt suunnittelen junalla tehtävää reissua loppukesälle, kun loma alkaa. : )

    Mutta vietähän sie oikein rentouttava loma, peuhaa koirien kanssa ja pura lukubloggia jollain pommin varmalla kirjalla! : )

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) pitänee varmaan alkuviikosta vierailla kirjastossa tutkailemassa hyllyjä joskos löytyisi jotain houkuttelevaa.

    VastaaPoista