Kesäkuun löydöt

Täytyy tunnustaa että olen tässä kuussa ostanut enemmän kirjoja kuin edellisinä kuukausina, tosin edukseni luettakoon että kallein näistä on ollu 2e hintainen.

Toisaalta se oli ihan hyvä idea myydä kamoja kirppiksellä, mutta varjo polena siellä tuli sitten käytyä aika usein kun piti omia tavaroita päivittää. Lisäksi siihen kiertelyyn jäi koukkuun ja olen tälläkin viikolla käynyt kaksi kertaa siellä, liian helppoa kun asun ihan vain parin kilsan päässä siitä.  Täytyy myös myöntää etteivät löytöni ole rajoittuneet vain kirjoihin..

Vaikka niitä tulikin ostettua aika pino;

Tästä puuttuu yksi, tuossa toisessa kuvassa se on jo.
Koko pino

Silti hinnaltaa tämä ei ollut mikään kallis pino ja tässä oli tosiaan useampia löytöjä, suurimpina mainittakoon;

Marian Keyesin kaksi kovakantista kirjaa euron kipale.
Neljä enkun kieleistä chik-lit-pokkaria 50snt kappale.
Marian Keyes ja Kaari Utrio, molemmat suosikkikirjailijoitani
Marvi Jalon Ratsutyttö-sarjaa


Kaari Utrion Rakas Henrietta oli myös pakko ostos, varsinkin kun kansikuva on sama kuin siinä siinä kirjassa, jonka olen joskus kirjastosta ensimmäisenä lukenut. Kaksi Marian Keysin kirjaa Lucy menee naimisiin ja Rachelin loma, kuuluvat suosikkeihini, vieläkin harmittaa että jätin sen kolmannen kovakantisen ostamatta, mutta järkeilin että koska omistan jo kysesen kirjn niin en tarvitse toista, mitä sitten vaikka se omistamani onki pokkari. Lisäksi löytyi pari osaa lisää Ratsutyttö-sarjaan; Ratsutyttö muuttaa maalle, Rajut bileet, ratsutyttö ja Ratsutyttö ja rekiretki.
Enkun kieliset pokkarit
Enkun kielisiä pokkari löytöjä olivat Susan Howatch; The Hight Flyer, Tasmina Perry; Daddy's Girls, Harriet Evans; A Hopeless Romantic ja Jenny Colgan; Operation Sunshine. Ihan outoja kaikki mutta takakannet luettuani ja hinnan huomattuani lähtivät ne mukaani.


Muita mukaan tarttuneitaHyllystäni löytyykin jo pari Caroline Courtneyn kirjaa ja tämä Valepukuinen herttuatar täydentää kokoelmaani. Samoin Mervi Jalon Naapurin hevostyttö ja Terry Morrisin Vain kuudentoista kuuluvat molemmat nuoruuden kirjoihin. Ja Helen D. Boylen kaksi kirjaa oli vain pakko saada Sisar Helena ja Helena, sininen sisar , en ole edes lukenut näitä mutta tiedän nämä tyttökirja klassikoiksi..


Tämän postauksen teko vaatikin hiaman säätöä, kuten olenkin kertonut niin pöytäkone on sekaisin ja kaatuilee. Joten olen aika paljon joutunut luottamaan vanhaan macbookkiin, muuten ihan ok mutta en osaa lisätä tällä kuvia postauksiin, joten jouduin tappelemaan nuo kuvat tänne pöytäkoneella ja sitten vaihtamaan konetta itse kirjoittamiseen.. Yritin samalla kertaa lisäillä kuvia toiseenkin postausluonnokseen mutta siihen eivät minun hermoni tänään riittänetkään.. Ehkä huomenna..

2 kommenttia

  1. Ratsutytöt kuului minunkin nuoruuteeni! Samoin kuin Merja Jalon.. hmm.. oliko se Haavikko-sarja? Vai muistanko väärin. Kuitenkin. Nostalgia! <3

    VastaaPoista
  2. Heppa kirjoja on tullut luettua :)
    Merja Jalolla on ainakin Haavikko -sarja (ravitallista kertova) ja Nummelan ponitalli-sarja, itse olen lukenut molempia. Joitai kirjoja on vain pakko saada omaan hyllyyn vielä näin aikuisenakin.

    VastaaPoista