Must see!! -Magic Mike (elokuva hölynpölyä..)


Magic Mike


Tämä meni aika kärkeen minun "pakko katsoa" - elokuva listallani...

Miksei kukaan ole minulle kertonut tästä? Siis kuka voi vastustaa stippari leffaa, jossa stippareina ovat mm. Channing Tatum, Alex Pettyfer ja tyyppi joka esittää Alcidea True Bloodissa (Joe Manganiello).

Niinkuin luin Filmitähti blogistakin niin totean saman "tarvitseko tämä edes mitään juonta..?"

ja jotta mikään ei jäisi epäilyn varaan niin julkaisempa pari kuvaakin kyseisistä näyttelijöistä.. (ja toiseksi ikinä ei ole liian pientä syytä jakaa kanssanne mieskomeutta..)


Channig Tatum


Alex Pettyfer


 


Joe Manganiello

Niin trailerin pääsee katsomaan mm. IMDb:stä täältä..

P.S. Pieniä ongelmia pöytäkoneen kanssa kja macbookilla on erittäin hankalaa liittää kuvia postauksiin.. Tämänkin kirjoittamisen aikana tais kone kaatua pari kertaa.. 

5 kommenttia

 1. Ihan samat fiilikset tuli, kun näin trailerin ekaa kertaa. Voi tulla sellainen kuolaus-efekti. ;)

  VastaaPoista
 2. Haha! Jooo! Tällainen voisi olla aika jees, vaikka kukaan näyttelijöistä ei ole missään omassa lempparikärjessäni miesnäyttelijöiden suhteen, mutta ei nyt kauhean pahalta näytä ; )

  Ps. Kirja oli tullut! Kiitti <3 ja kirjastoonkin tuli ilmoitus ysistä. Ainoastaan vain minulla ei ollut kirjastokortti mukana. Hups.

  VastaaPoista
 3. Kuolausta tosiaankin ;)

  Alex Pettyfer on yksi suosikeistani, eivät nuo muutkaan toki rumia ole..

  Itsekkin aloin lukemaan uudelleen Stephanie Plum kirjoja, ja vuokrasin elokuvankin täksi illaksi..

  VastaaPoista
 4. Se leffa oli hauskasti kirjojen hengessä toteutettu (näin kun kirjoja lukeneena miettii), vaikka ei mennyt pilkulleen kirjan mukaan. Minusta se oli hauska, vaikka Ranger ei mätsää : P

  VastaaPoista
 5. Elokuva on ihan ok, taisin katsoa sen nyt kolmannen kerranmutta kaksi edellistä kertaa olivat tietsikalta ;)

  MInulla taas Ranger on ulkonäkönsä puolesta melkein mielikuviani vastaava, saisi olla ehkä hieman "koemman" näköinen.. Morelli taas ei ole yhtään sinne päinkään ja Step on yllätävän hyvä. Kokonaiuutena elokuva on ok, tosin tuo ensimmäinen kirja ei ole lempiosani, eli toivottavasti elokuva kuitenkin saisi jatko-osan (tai osia..)

  VastaaPoista