Abbi Glines - The Vincent Brothers (The Vincent Boys, part 2)

Niimpä niin olenkin viime viikkoina kärsinyt jonkinlaisesta lukujumista, tai olenhan minä tiennyt mistä se johtuu koska se alkoi samoihin aikoihin kun Abbi Glinesin uusin kirja ilmestyi eli The Vincent Brothers, joka on jatko-osa jokin aika sitten lukemalleni The Vincent Boys-lle.

Glinesin kirjoissa nimittäin on yksi heikkous; ne ilmestyvät pääsääntöisesti vain e-kirjoina. Ne ehkä ilmestyvät sitten joskus ihan varsinaisina kirjoinakin.. Niinkuin varmaan tiedättekin niin minullahan ei ole e-kirjojen lukulaitetta, joka sitten aiheuttikin pienen dilemman koskien tätä uutuutta.. (ja muitakin Glinesilta jo ilmestyneitä kirjoja..)

Goodreads
Menemättä sen enempää kuinka sitten loppujen lopuksi sain tämän luettavakseni, muuta kuin paljastamalla ettei tuo tietokonepöydän tuoli ole ihan se mukavin paikka istua pitkiä aikoja. Tosin täytyy sanoa että tuo epämukavuus kylläkin unohtui lukemisen ajaksi.

Kyllä Glines on noussut yhdeksi suosikki kirjailijakseni, varsinkin tämän The Vincent Boys- sarja myötä. Vaikka teksti ei ole ihan sitä kiillotetuinta vaan paikka paikoin aika karkeaakin niin se silti menee ihon alle. Pitkästä aikaa rakkaustarinoita jotka kutkuttivat vatsanpohjaa kunnolla.

Tässä kirjassa pääosassa on Sawyer joka siis jäi edellisessä osassa lehdelle soittelemaan kun hänen silloisen tyttöystävänsä Ashtonin rakastuttua Sawyerin veljeen/serkkuun Beauhun. Kirjan tapahtumat sijoittuvat n. puoli vuotta ensimmäisen osan jälkeen. Beau ja Ashton ovat pari ja Sawyer kärsii vieläkin sydänsäryistä. Mutta Ashtinin serkulla Lanalla on aina ollut ihastunut Sawyeriin ja nyt hänellä on mahdollisuus saada tämä itselleen..

Mielenkiintoista että näissä molemmissa osissa on kolmiodraamaa, mutta molemmissa se kolmas osa puoli on jollain tavalla kaukainen. Ekassa osassa Sawyer on poissa, matkoilla kun "kielletty rakkaus" uhkeaa Ashtonin ja Beaun välille, toisessa osassa kolmas osa puoli on Ashton, jonka perään Sawyer vielä haikailee vaikka tämä on onnellinen Beaun kanssa.

Lisäksi hahmoilla on muitakin huolia, eikä maailma ole ihan sitä siloitelluinta teini arkea.

Tämän vuoksi luin ensimmäisenkin osan uudelleen heti tämän jälkeen, suosittelen lämpimästi kaikille tästä lajityypista pitäville.

Ei kommentteja