Karvatassut (ei kirjoihin liittyvä juttu)

Ajattelimpa pitkästä aikaa jakaa kanssanne noiden karvaisten kuvia. 

Tässä ensimmäisessä kuvassa vanha rouva poseeraa syntymäpäivänsä kunniaksi, ikää tuli toukokuussa 9 vuotta kasaan. Hieman alkaa harmaatakin jo näkyä, silti ollaan nyt keväällä pitkästä aikaa päästy kurssille/tunneille mukaan treenaileen. Ehkäpä vielä ilmoitan vanhan rouvan kisoihinkin tässä kesällä, edellisistä kisoista onkin jo pari vuotta. Kyllä koiran muisti vain välillä yllättää, reilun vuoden tauko ja silti se oikea kapula löytyi tunnarissa ja yhtäkkiä osattiin luoksetulonkin pysäytys taas.. 

Vanha rouva 9v kuvassa. kuva omani. 


Nämä kaksi muuta kuvaa ovatkin viime viikonlopulta kun kävimme koirarannalla. Juniori varsinkin on vesipeto, tarkkana saa olla metsälenkilläkin ettei pääse pulahtamaan kaiken maailman pa**a-ojiin. Seuraapa jopa suihkuunkin välillä, kerran kaksi saanut sydänkohtauksen kun olen ollut suihkussa ja yhtäkkiä nähnyt jonkun vilahtavan silmäkulmastasi.. ennenkuin hokaat että Juniorihan siinä, osaa nimittäin avata ovet, samoin kuin vanhuskin. 
Juniorilla on ikää n. 1,5 vuotta, kooltaan on mennyt vanhuksen ohi jo viime syksynä. Pääasiassa treenaillaan ihan perusjuttuja vielä, sen lisäksi nyt ollut hieman projektia että juniorikin oppisi polkupyörän kanssa kulkemaan lenkillä. 


Juoniori poseeraa. Oma kuva.
 Lopuksi vielä yhteiskuva.


Yhteisposeeraus. Oma kuva.
Ei kommentteja