Lisää tv-sarjoja

Ei hätää olen minä lukenutkin ja muistanut jopa kirjata ne ylös. Mutta tämä tv-mania jatkuu silti täällä blogissa.

Ensin tv-vinkki liittyen edellisen postauksen sarjoihin eli Reign saapuu Suomen tv:seen ensi sunnuntaina. Sarjaa aletaan esittää AVAlla ja MTV:n katsomossa ensi sunnuntaina 19.1. klo:20:00, sarja on suomennettu nimelle Valtiatar. Lisää infoa asiasta löytyy mm. täältä
Uusia tuttavuuksia ja nyt tammikuussa alkavia sarjoja.

Banshee - toinen kausi (alkaa 10.1.)

Tämän sarjan tuottajista löytyy mm Alan Ball, True Blood sarjasta tuttu nimi. Eka kausi oli vain kymmenen jakson mittainen, mutta sarjan laatu yllätti. Mikään perhesarja tämä ei kuitenkaan ole. Sarjassa seurataan juuri vankilasta vapautunutta miestä, joka saapuu Bansheeseen ja puolivahingossa päätyy esittämään kaupungin uutta sheriffiä Lucas Hoodia. Hän toteuttaa tyylillään lainkouraa, samalla kun hän yrittää selvittää omia sotkujaan ja pysyä ukrainalaisen mafioson Rabbitin tutkan ulottumattomissa.
Mukana on myös entinen rikoskumppani Anastacia, joka on nykyisin perheenäiti, paikallinen rikkollispomo Kai, amisheja jne.

Shameless (USA) - kausi neljä (tammikuun 12. päivä)Tämä hulvaton sarja palasi, viikonlopun aikana uudella kaudella tv:seen. Saa nähdä jaksaako tämä vieläkin naurattaa kuten edelliset kaudet. Sarjaa on esitetty myös Suomen tv:ssä (Subilla) nimellä Hävyttömät. Britti versio aka alkuperäinen on vielä katsomatta..


Continuum - kolmas kausi (maaliskuussa 2014)

Kanalainen scifisarja, jossa joukko terroristeja/kapinallisia matkaa tulevaisuudesta vuoteen 2012 aikomuksenaan voitttaa sotansa. Mutta vahingossa mukaan joutuu oman aikansa poliisi, Kiera, joka on sarjan päähenkilö. Vuodessa 2012 elää myös teini-ikäinen nero Alec, joka itseasiassa "omistaa" tulevaisuudessa melkeimpä kaiken keksintöineen.. Yhdessä he yrittävät estää kapinallisia. Mutta sarjan edetessä paljastuu erilaisia salaisuuksia tulevaisuudesta (vai onko se menneisyyttä..) ja lopussa ei enään tiedä kuka onkaan hyvis ja kuka pahis.. Kakkoskausi jäi (yllättäen) mielenkiintoiseen kohtaan...
Orphan Black - toinen kausi (huhtikuussa 2014)


Kuva täältä

Sarja on myös kanadalaista tuotantoa, (kuinka ja koska Kanadasta on tullut scifi-sarjojen aarreaitta..? Myös Lost Girl on kanadalainen fantasia/scifi-sarja). Sarjassa seurataan Sarahia, joka yllättäen törmää kakkoisolentoonsa ja varastaa tämän identiteetin. Mutta mitäs sitten kun näitä kaksoisolentoja alkaakin putkahtelemaan joka puolelta ja tämä ensimmäinen on poliisi ammatiltaan. Tietty taustalla on vielä tahoja jotka metsästävät näitä klooneja. Mielenkiintoinen sarja, ja mikä parasta ensimmäinen kausi on katseltavissa Yle Areenalla.. Suosittelen. 

4 kommenttia

 1. Orphan Black on tosiaankin ehdottomasti katsomisen arvoinen, yksi viime vuosien parhaista sarjoista. Toivottavasti toinen kausi jatkuu samalla tasolla. Toinen Yle Areenassa oleva kiinnostava sarja on ranskalainen Kuolleista palanneet (Les Revenants). Sekin kannattaa tsekata ennen kuin siitä väsätään englanninkielinen kopioversio. Hieno musiikki kaiken lisäksi.

  VastaaPoista
 2. Pitääpä katsoa :) tämä oli varman kolmas kanadalainen erittäin hyvä sarja, kiva huomata että muualtakin kuin USAsta tulee erinomaista viihdettä, vieläpä itseöni miellyttävässi scifi/fantasia genressä. Tosin sarjoja katsoessa kyllä huomaa tietyistä jutuista että kyseessä on ei-usalainen-sarja. (tämä ei siis ollenkaan huonona asiana)

  VastaaPoista
 3. Banshee ja Shameless on aivan ehdottomia huippuja. Noita muita en ole katsonutkaan, mutta pitänee silmäillä. Isänmaan puolesta oli mulle koukuttava, mutta se loppui just.

  VastaaPoista
 4. Shameless on ihan hulvaton, yksi viime vuoden löydöistä. Banshee taas oli juuri sellainen sarja jota voimme miehen kanssa yhdessä katsella.

  VastaaPoista