TV-sarjojen villit kortit

Tässä hieman sarjoja joilta odotan paljon vaikken ole vielä osaa nähnyt ollenkaan tai vain ensimmäisen jakson.

CWTV kanava ei pettänyt tänä vuonna näiden uusien sarjojen suhteen, kanavallehan kuuluvat mm. The Vampire Diaries, Hart of Dixie, Secret Circle, Carrie Diaries, America's Next Top Model, Nikita -sarjat.

Syksyllä alkoi jo kolme uutta sarjaa vanhojen tuttujen kanssa. (Näiden kaikkien sarjojen trailerit pääse katselemaan täältä)

The Originals (Spin off The Vampire Diaries-sarjasta, palaa joulutauolta 14.1.)

Tuttuja naamoja TVD:stä kuva netistä
Tämän uuden sarjan takaporttihan nähtiin jo TVD:n neloskaudella ja itse en hirveästi odottanut tätä koko sarjaa. Mutta kuinkas sitten kävikään, pitkin syksyä olen odottanut tämän sarjan uusia jaksoja enemmän kuin TVD:n jaksoja. Ensimmäinen jakso oli hieman plääh kun kertailtiin "takaportin" asiat, mutta sitten alkoikin tapahtua. Sarjahan sijoittuu New Orlensiin, kaupunkiin jota alkuperäiset vampyyrit olivat perustamassa mutta joutuivat pakenemaan sieltä kun isä saapui kaupunkiin..
Suosittelen, hienoa näyttelemistä ja henkilökemiaa.. Ja tietty pahis Klaus, joka on niiin väärinymmärretty :D


The Tomorrow People (palaa 15.1.)

Sarjassa seurataan joukkoa "huomisen ihmisiä", joille on kehittynyt kykyjä mm telepatia, ajan pysäyttäminen, teleportaatio.  Tietysti on olemassa myös valtion salainen virasto jaka etsii heitä ja eliminoi tai palkkaa heidät. Sarjan päähenkilö on Stephen, joka on juuri löytänyt kykynsä ja liittynyt heihin. Mutta hänen kadonnut isänsä onkin kauan kadoksissa ollut tähän saakka voimakkain "huomisen ihminen".

Aika kliseinen sarja, mutta onnistui suht alussa yllätämään minut eräällä käänteellään joten olen seuraillut. Menee vielä ihan ok kategoriaan ja henkilöistä ei ole noussut yhtään suosikiksi.Reign (tammikuun 23 päivä palaa ruutuun)

Sarja sijoittuu1500-luvun Ranskaan ja sarjan päähenkilö on Maria Stuart (Maria I, ei kumminkaan serkkunsa Maria Verinen joka hallitsi englantia vaan skotlannin kuningatar).

Hän saapuu Ranskan hoviin kolmen hovineitonsa kanssa, koska hän on ollut kihloissa Ranskan tulevan kunikaan Francisin kanssa lapsesta saakka. Sarjahan on historiallista draama hovin politiikkoineen ja teini-ikäisine hovin jäsenten kanssa mukana on myös yliluonnollisia elementtejä.

Itse katselin ekan jakson ja aloin sitten panttaamaan näitä. Vaikutti ihan ok:lta, ja koska uskon CWTVn laatuun tässäkin niin uskallan suositella jos historia iskee.


2014 alkaa vielä kaksi muuta sarjaa, molemmat scifiä.


The 100 (maaliskuun 19 päivä)Sarja perustuu Kass Morganin saman nimiseen kirjaan.

Sarja sijoittuu tulevaisuuteen, jossa ihmiset ovat joutuneet lähtemään maasta ja asuvat kaupunkimaisessa avaruusaluksessa. Mutta koska tila ja resurssit vähenevät niin päätetään maapallolle lähettää pioneeri ryhmä. Sinne lähetään sata nuorisorikollista "tutkimaan" onko maassa jälleen mahdollista asua van vieläkö myrkyt ovat vallaan.

Tämä on eniten kiinnostanut minua näistä uutuuksista, mutta tietysti tämä alkaa viimeisenä. Malttaisi odottaa maaliskuuhun, joskos kokeilisi lukea tuon kirjan..


Star Crossed (helmikuun 17 päivä)


Sarjassa seurataan ihmistytön ja avaruusolio pojan rakkaustarinaa. Tätä ei yhteiskunta tietenkään suvaitse eli sanoisin kuvaukseksi Romeo ja Julia kohtaa Roswellin.

Kannattaa katsella tuo traileri, tätäkin odotan mielenkiinnolla.Sitten vielä pari muuta uutta sarjaa, jotka vaikuttivat niin mielenkiintoisilta että olen niiden jaksoja jo haalinut mutta aion katsella ne sitten vasta keväämmällä kuin noita vanhempia sarjoja lähtee kesätauoille. Eli säästelen niitä pahan päivän varalle.

Almost Human

En ole vielä katsonut jaksoakaan mutta ketäpä ei kiinnostaisi tulevaisuuteen sijoittuva rikossarja jossa on ihmisiä ja robotteja..?


Dracula 
Tässä on Draculana Jonathan Rhys Meyers, tarvitseeko muuta tietää..?

Tästä olenkin ekan jakson katsellut ja sitten siirryin panttaamaan jaksoja.

Sarja perustuu klassikko Draculaan eli Bram Stokerin, sarjan alussa Dracula saapuu Lontooseen esittäen amerikkalaista liikemiestä. Hänen tavoitteenaan on kostaa pari sataa vuotta sitten hänet tuhonneille ihmisille, mutkia matkaan aiheuttaa rakkaus. Kun Dracula rakastuu nuoreen naiseen joka on ilmetty kaksoisolento hänen kuolleesta vaimostaan.


Toinekin kuva vielä Jonathanin kunniaksi.


kuva täältä

Kuvat imdb:stä ellei toisin mainittu.

2 kommenttia

 1. Itse olenkin näihin perehtynyt. Osasta olen katsonut ekan jakson, mutta ei ole sen enempää jaksanu sit kuitenkaan noteerata. Reign odottaa vielä katselua ja The Tomorrow People oli ihan jees. Liikaa vaan taitaa tulla samanlaista niin mielenkiinto alkaa lopahtaa. Star Crossedia voisi vilkaista kun alkaa.

  Ja nythän alkaa ihan telkusta se Speepy Hollow sekä Under the Dome, joka perustuu Stephen Kingin samannimiseen romaaniin.

  Lisäksi on vielä Lost Girl <3, Glee sekä Vikings, jota en ole aloittanut. Miten tässä oikeen kerkee? :D

  VastaaPoista
 2. TTP tarvitsee kyllä jotain yllätystä että se jäisi seurattaviin.

  Itse odotan eniten The 100, varsinkin nyt kun luin sen kirjankin. Kolmiodraamaa tiedossa, hyvää jos saavat sen sirrettyä puoliksi niin hyvin kuin TVDssa tai Secret Circlessa..

  Sleepy Hollowia olen katsellut ekan jakson, vaikutti mielenkiintoiselta mutta jäi odottamaan pahaa päivää :) King on sellainen nimi jota pyrin välttelemään sekä kirjoissa että valkokankaalla ja tv:ssa.

  Vikingin mainoksen olen nähnyt ja vanhat tutut nyt tietty pitää tsekata.

  VastaaPoista