Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta!!


Itse aloitin lomailun jo joulukuun puolessa välissä, kun mieskin sattui samaan aikaan työmaiden väliin ja piti kesälomiaan pois. Joulun vietimmekin pohjoisessa miehen perheen kanssa mökillä. Siellä ainakin oli lunta ja itse olin noin pohjoisessa ensimmäistä kertaa. Teimpä lumiukonkin eräänä päivänä, en edes muista koska viimeksi olisin sellaisen tehnyt, yllättävän haastavaa oli. Onneksi oli mies kuskaamassa palloja, itse en olisi niitä ehjänä saanut paikalleen.Joulun tunnelmaa. (Kuva oma, älä kopio)
Tuon reissun jälkeen tulimme tähän minun vanhempieni luokse ja täällä ei ole lumesta tietoakaan, vettä sen sijaan riittää.. Läheinen joki/luoma tulvii pelloille saakka. Onneksi juniori koira ei ole bongannut tuota, suht lähellä taloa olevaa, uomaa. Vesipetoahan ei saisi sieltä pois pidettyä millään. Kesällä siinä pellolla välissä on hiehoja ja lehmiä, ja kun juniori ei niistä tykkää niin ei uskalla mennäkkään sinne suunnalle."Ja tulvii (etelä-) Pohjanmaa.." vai kuinkas se joku lauloikaan (Kuva oma, älä kopio)


Juniorilla oli eilen synttäritkin ja mittariin tuli ikää taydet kaksi vuotta. Sen kunniaksi otinkin tänään pari poseeraus kuvaa

Nuori herra 2v poseeraa synttärikuvassaan. (Kuva oma, älä kopio)

Pitihän vanhasta rouvastakin ottaa kuva.


Vanha rouva. (Kuva oma, älä kopio)Ja juniorista vielä houkuttelin sen hölmön ilmeenkin. Pennusta saakka se on aina käännellyt ja kallistellut päätään..


Kuuluisa kallistus ilme. (Kuva oma, älä kopio)

Blogia aion jatkaa vielä, tosin olen kyllä tullut siihen tulokseen että taidan alkaa taas listaamaan tännekin kuukausittain kaikki lukemani kirjat. Sen avulla ainakin toissa vuonna sain itsestäni paremmin irti kirjoittamisinspistä tänne. Ja olihan vuoden lopuksi kiva seurata mitä oli tullut luettua ja ostettua.

Ei kommentteja