Kuulumisia

Hei kaikille ja perinteisesti long time no see..

Täältä turvallisesti tylsästä työ viikonlopusta on helppo palata takaisin elävien kirjoihin näin vituaalisesti. Jännä silti kuinka tälläinen pitempi poissaolo luo tukoksen ja paluu ei ole mitenkään helppoa. Jotenkin sitä vain kuvittelee että pitäisi olla jotain hienoa ja mahtavaa kerrottavaa ja raportoitavaa paluun kunniaksi.

Mutta josko vaikka aloittaisi kertomalla hieman kuulumisia yleisesti.


Kirjat ja lukeminen

Mihinkäs koira (vai kissa) karvoistaan pääsisi?
Olen kyllä lukenut normaali tahtiin, vaikka muuten osa harrastuksista on ollut jäähyllä viimeisen puoli vuotta. Kindle on edelleen ykkönen lukutavoista ja niistäkin enkuksi suurin osa. Hömppää pääasiassa on tullut luettua.
Nyt odottelen kovasti Utrion uusinta kirjaa, joka on tulossa elokuussa. Hieman on mielessä pyörinyt myös hänen vanhemman tuotantonsa uudelleen lukukin.
Kirjastossa en ole käynyt sitten viime kesän, joten sekin hieman harmittaa. Pitäisikin joku päivä seikkailla sinne.TV-sarjat ja elokuvat

Näitä rajoitin aika rankastikin välillä, varsinkin nyt viime keväänä. Nyt kun sain opparin tehtyä ja valmistuinkin niin olen taasen uudella innolla katsellut sarjoja. Varsinkin uusia ihastuksiani eli korealaisia draamoja, näistä voisikin tehdä jonkun postauksen. Samoin kun muista uusista ja vanhoista suosikeista.
Elokuvia on tullut vähemmän katseltua, tuntuu etteivät tee enään mitään hyviä elokuvia. Parin ystävän kanssa on ollut puhetta josko pitäisi Harry Potter -elokuvien maratonin/tyttöjen illan.


Muut harrastukset

Nämä olivat kokonaan pannassa viime talven ja kevään. Kesäkuussa tartuinkin kauhealla innolla virkkuukoukkuun pitkästä aikaa, ensimmäinen tuotos onki jo valmis (poni) ja seuraava on päätä vaille valmis. Pari kokoamatonta palapeliäkin odottelisi kaapissa..

Koirien kanssa olen silti touhunnut melkein entiseen tapaa, juniorin kanssa ollaan puuhaillut lähinnä kotosalla, mutta vanhuksen kanssa ollaan käyty treeneissä vaikkakin kisatavoitteita ei ole. Tosin keväällä koirat olivat parina viikkona maalla hoidossa että sain vuorokauteen pari lisätuntia kirjoitusaikaa.. (kiitos koirien hoitajille eli vanhemmilleni)


Elämä muuten

Talvi ja kevät olivat erittäin tressin täyteisiä, opinnöytetyön lisäksi kävin siis töissä (vaikkakin osan aikaa hieman vähemmillä tunneilla). Hyvä ystäväni meni maaliskuussa naimisiin ja olin yksi hänen kaasoistaan, tämän osalta oli myös puuhaa alkutalvesta.

Viime syksynä pääsinkin toteuttamaan pari haavettani, pääsin vihdoinkin kirjamessuille lisäksi pääsin matkustelun makuun. Marraskuussa olin ystäväni kanssa neljä päivää Lontoossa ja nyt kesäkuussa viisi päivää Prahassa (eri ystävän kanssa). Seuraavaa matkaa pitäisikin alkaa suunnitella, mitä, missä ja kenen kanssa. Tokiota, Roomaa ja Dublinia olen miettinyt. Pariisikin houkuttaisi samoin kuin pitempi reissu USAan.

Viime kesänä/syksynä teinkin pienen oman ihmiskokeen ja olin toista kuukautta ilman maitotutteita ja gluteiinia, tähän pääsyynä oli atooppinen ihoni joka on viimeisen pari vuotta ollut ihan mahdoton. Tuon kokeilun tuloksena olenkin siirtynyt käyttämään soijamaitoa kahvissa (koska musta kahvi on vain niin pahaa, ei siihen totu) eli varsinkin purkkimaito räjäytti naaman joka kerta. Samoin naamasta huomaa jos on tullut liikaa jäätelöä syötyä ym eli rajoitetusti syön maitotuotteita.


Siinä taisikin tulla tärkeimmät, muuten mennään samoilla asun samassa asunnossa kuin ennenkin, olen vieläkin avoliitossa ja taloudesta löytyy kaksi koiraa.

2 kommenttia