Suosikki näyttelijättäret tällä hetkellä (top 3)

Empäs ole hetkeen listaillutkaan asioita, mutta nyt kun on kadonnut bloggausinto taas nostelee päätään niin...

Tässä tämän hetken suosikkinäyttelijäni. Eli jos joku näistä nimistä on elokuvan tai tv-sarjan kyljessä niin luultavimmin katselen sen vaikka se ei muuten kiinnostaisi.

Naiset ensin, kuten tapoihin kuuluu.

1. Jennifer Lawrense

Kuva
Tämä nykyisin Hollywoodin kultatytöksi tituuleerattu Lawrense päätyi listalleni itseoikeutetusti. Winte's Bone oli niin kamala elokuva mutta silti sitä ei voinut olla katsomatta. Ja kamalalla en tarkoita että elokuva oli ollut huono vaan sen aihe piiri oli ihan oman mukavuusalueeni ulkopuolella.
Ikää on 24 vuotta ja silti plakkarissa on jo yksi voitettu Oscar, ja kolme ehdokkuutta. Lisäksi hän on myös näytellyt kassamagneetti elokuvissakin kuten Nälkäpeli-trilogia ja X-Men elokuvat.

Julkinen kuva hänestä taas on omanlaisensa, olisi kiva tietää onko se tietoisesti luotu julkisuuskuva vai ei. Ainakin sen perusteella tuntuu kohtuu tervejärkiseltä nuorelta naiselta.

Saa nähdä muuttuuko julkisuuskuva jossain vaiheessa häntä vastaan.


2. Emma Roberts

   
Kuva
Roberts taas ei ole vielä mielestäni tehnyt suurta läpimurtoaan. Useissa teinielokuvissa hän on näytellyt ja parissa lupaavassa tv-sarjassakin, itse bongasin hänet yhdestä suosikki hömppäteinielokuvastani Wild Child, jossa hän näyttelee pääosaa.

Julkisuuskuva taasen hänellä ei ole ihan puhtoinen, lisäksi varmasti uraa hieman varjostaa kuuluisa täti Julia Roberts.

Saa nähdä miltä näyttää uusin tv-sarja Scream Queens.

3. Emma Stone


Stone pongahti tietoisuuteeni elokuvasta Easy A, joka on parhaimpia teinileffoja 2010-luvulla. Mahtava komedianne, jonka ura on ollut nousujohteinen ja uskompa sen pysyvänkin sellaisena.

Hänestä en oikeastaan tiennyt mitään yksityiselämän osalta ja kun äsken googlettelin niin empä paljoa viisastunut sittenkään eli ainkaan puhtoiselta vaikutta ja määrätietoiselta.

Mielenkiinnolla jään odottamaan uusia elokuvia.


Ei kommentteja