Kolmen kirjan haaste ja kysely sivupalkissa

Mustemaailman VJ heitti minulle haasteen, jonka ideahan on listata kolme blogiaikoina luettua kirjaa, jotka haluaisi lukea uudestaan.

Minähän harrastan aika paljonkin uudelleen lukuja, joten tässä tulee olemaan kyllä valinnan vaikeutta. Voi olla että päädyn valitsemaan kirjailijan tuotantoa tai sarjoja. Tai josko tätä rajaisi niinkin paljon että kirjasta pitää alla arvostelukin täällä eikä vain mainintaa että luettu..


1. Tuija Lehtisen tuotanto

Näiden edellisestä uudelleen luvusta on tuolla 2011 vuodella useampia postauksia. Yksi suosikki kirjailijoitani ja suurinosa kirjoista on moniulotteisia ja ne kestävät useita lukukertoja, varsinkin nuorten kirjat. Omistankin suurimman osan, ja taatusti kaikki 2010 vuoden jälkeen ilmestyneet. Pitäisikin nämä inventoida niin tietäisi metsästää loputkin omaan hyllyyn.

2. Beth Revis - Across the Universe / A Million Suns

Tämän trilogian päätösosa - Shades of Earth on odotellut hyllyssä lukuvuoroaan reilun vuoden. Varmasti pitää lukaista nuo edelliset osa ennen kuin tämän luen. Olen ne lukenut vuoden 2012 kevät talvella. (sama "ongelma minulla on myös Lauren Oliverin Delirium trilogian kanssa, viimeinen osa on ollut hyllyssä jo kauan)

3. Cassandra Clare - Mortals Instruments sarja
Nämä löytyvät myöskin hyllystä, viimeisiä osia en ole vielä lukenut ja ne taitavat olla tällä hetkellä lainassakin kaverilla. Mutta joskus luen ne uudelleen.

Tähän voisin haasta Saraseeenin maailman (Saraseeeni), Jos vaikka lukisi (Anun) ja Lukunurkan Q+Blackin


Luen tosiaan paljon uudeleen mutta harvemmin teen noista vanhoista arvosteluja, nyt olisi mm Kaari Utriota tarkoitus lueskella uusiksi mutta kun noita joita tekisi mieli uudelleen lukaista ei ole täällä blogissa ikinä arvosteltu niin en voinut niitä tässä käyttää. Samoin Jane Austenia luin tuossa keväällä uudelleen mutta en ole niistä täällä ikinä kirjoitellut.


Tein eilen tuohon sivupalkkiin kyselyn koskien eKirjoja. Minua nuo kiinnostavat ja olenkin miettinut pitäisikö niistä tehdä tänne joku yleispostaus. Itsehän luen nykyisin lähes 90% kaikista kirjoista eKirjoina ja kindlen sovelluksella. Samoin on mielessä käynyt kiinnostaisiko ihmisiä noista freebieista vinkkailu. Mutta vastatkaa ihmeessä tuohon kyselyyn :)

3 kommenttia

 1. Niin vähän aikaa, niin paljon kirjoja :) siinäpä sitten pohtia, mihin käyttäisi aikaa lukeakseen uudelleen ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset haasteesta. Pohdinpa tätä. Maailmassa on niin paljon kirjoja ja niin vähän aikaa. Osan kirjoista olenkin lukenut monta kertaa esim. Bullyn. Pohdin tätä tänään, kun mennään lasten kanssa kuuntelemaan Robinia, iiih.

  VastaaPoista
 3. Niimpä ja uusiakin kirjoja julkaistaan kokoajan :D

  Katselinkin että kirjurin/porispheren perhepäivä olisi loppuunmyyty varmaan esiintyjästä kiinni vaikka sää ei ole paras mahdollinen. Itse olen iloisesti töissä, no sunnuntain tuplapalkka niin en valita sen enempää :)

  VastaaPoista