Koska tiedät että kindlellä on aika monta kirjaa..

Silloin kun tutkit aamulla tietokoneella Amazonista, miksei illalla kirja, jota yritit ostaa tabletilla Kindle storesta suostunut näkymään itse kindlessä..

Syyksi löytyi se että olet ostanut sen jo joulukuussa.. eli se on jossain sielä alempan kirjoissa kun viimeksi käytetyt tai ostetut näkyvät siinä ylempänä..

Tuo toinen osa oli ollut Amazonissa freebienä joulukuussa ja olin sen silloin ladannut kindleen ja saman sarjan ensimmäisen osan olen tammikuussa ladannut ilmaisena.

Luin ensimmäisen osan eilen ja olisin halunnut ostaa jatko-osa huimaan 1,90$ hintaan mutten onnistunut..

No, onneksi tietsikalla näkyy aina kyseisen kirjan kohdalla Amazonissa, koska olet ostanut tuotteen eikä vain se että olet ostanut sen kuten kindle storessa..

Säästimpä tuonkin eurosen parin tässä tapuksessa eli sinänsä positiivinen lopputulos :D
Tuon kuvan mukainen tunne on välillä kun innostuu selailemaan noita ilmaisia kirjoja Amazonissa, juuri viime viikolla meni kindle hieman tukkoon kun latailin siihen 18 kirjaa kerralla.


Kidlelläni, tai tabletillani olevalla kindlen sovelluksella ei ole oikeastaan enään mitään huonoja puolia nyt kun erään päivityksen yhteydessä tuli ihanan kokoelma-ominaisuus eli pystyn viimeinkin jaoittelemaan kirjoja kokoelmiin kuten luettuihin ja lukemattomiin.

Sarjat ja suosikit-kokoelmatkin löytyvät samoin kun "helmikuun luetut". Aluksi tosin meni hieman aikaa kun kävin nuo useamman sata kirjaa läpi lisäten ne oikeisiin kokoelmiin, mutta nyt on helppoa heti lisäillä ne oikeisiin kokoelmiin.

Tarkistin äsken tämän PC:n kindleltä että tällä hetkellä siellä on 394 kirjaa, ihan hyvin ottaen huomioon että ensimmäinen tabletti on ostettu joulukuussa 2012. Eli tuo on vuoden ja kahden kuukauden kirja saldo. aika iso osa on toki noita freebieitäkin mutta on niitä ostettujakin..

Kindlen sovellushan minulla on ladattuna sekä miehen että omalle tabletilleni ja minitabillekkin. Sekä vielä omalle kannettavalleni. Puhelimeen en ole vielä innostunut kun aika usein minulla on joko oma tabi tai tuo mini mukana lukemista varten.

4 kommenttia

 1. Ekirjojen ostaminen on aivan liian helppoa ja nopeaa verrattuna lukemiseen...

  Itse en ole ilmaisia kirjoja monestikaan Amazonista lataillut, niitä tulee muualta, mutta jos hinnat pyörii välillä eurossa, niin se tuntuu melkein ilmaiselta. Minä käytän Kindle-sovelluksen lisäksi iBooksia, koska pidän sen layoutista enemmän (kirjat pitää olla epubeina). Tosin Kindle ilmoittaa myös kellonaikana kuinka paljon loppukirjan lukemisen menee, mikä on mielenkiintoinen ominaisuus sekin. Pitääpä kokeilla tuota kokoelma-juttuakin.

  VastaaPoista
 2. Tuntuu että välillä se on liian helppoa, yhdellä klikkauksella saat ostettua. Ja kyllä tuo hintasokeuskin iskee, kallein kirja amazonissa on minulla maksanut 14$ ja se oli kolmen kirjan kokoelma. Itse tykkään myös noista sampleista, niiden avulla on helpompi päättää haluaako sitä euroa pariakaan maksaa kirjasta vai ei. (yllätävän usein tämänkin vastaus on ei..)

  Itse selailen noita myydyimpi ilmaisia kindle kirjoja läpi säännöllisen epäsäännöllisesti. Lisäksi seurailen paria blogia jotka noista ilmaisista myös tiedottavat aika hyvin. Kiinnostavimmat niistä latailen.

  Itse olen käyttänyt kindlen lisäksi Elisa kirjaa, kerran pari. Tosin tabilta kyllä löytyy kobokin. Pitäisi tutkia tuota iBooksia, saako sitä androidille vai ei. ainakin yhden lempikirjailijan kirjat ilmestyvät siellä ensin.

  VastaaPoista
 3. Tämä on varmaan oikea paikka tunnustaa, että omassa kindlessäni on 190 kirjaa yhteensä... Niistä vajaa puolet on lukematta, ja loput sitten jo siirretty arkistoon. Tai pilveenhän ne nyt nykyään menee. Osa on ilmaisostoksia ja mielestäni silloin aikanaan Kindle-kirjojen hinnat olivat halvempia, joten niitä tuli helpommin klikattua ostoskoriin. Nyt olen jyrkästi harventanut, ja päättänyt, että ehkä pitäisi lukea osa jo olemassaolevista ensin :-)

  Ibooksia käytän joskus, samoin Elisan kirjaa.

  VastaaPoista
 4. Oikeassa paikassa olet ;)

  Itsellänikin on varmaan vajaat kaksisataa kirjaa odottamassa lukemista. Samoin useamman kirjan samplet löytyy. Ihan liian helppoa haalia noita kirjoja, mutta minkäs sitä itselleen voi kun aina ovat nuo kirja kaupat olleet (tai kirja-alet) heikkoja kohtia..

  VastaaPoista