Tammikuun hömppä arviot

Nopeat arviot noista hömpistä, joille en halua omaa postaustaan omistaa. Osa kindlen freebieitä eli ilmaisia, ja osasta olen jopa dollarin pari maksanut.

Adrienne Torrisi - Accidental Crush
~ söpö tarina tytöstä, joka ihastuu isoveljen parhaaseen ystävään. Sopvasti draamaa ja muuta. Sopi mielentilaan ja alle dollarin kirja kindlelle.

S. Eva Necks - White is for Virgins
~ Teinihömppää alkoi kivan vahvasti, mutta lässähti loppua kohden paljon.. Potentiaalia oli, mutta jotain unohdettiin. Halpa kindle kirja.

J. S. Abilene - Kiss List
~ Sama vika kuin edellisessä, hyvä idea ja alku oli lupaava, mutta loppu osa.. Poitsit silti kohtuu itsenäisestä päähenkilöstä, joka oli mm. tyttöjen jalkapallojoukkueen kapteeni/tähti. Muttei silti poikamainen, eli ei sorruttu tuohon kliseeseen.

Mercy Amare - Char
~ Ihan huti, idea ok, kerronta liian hätäistä makuuni.. syytän valvottua tilaa tämän ostosta..

Cecilia Gray - Fall For You (Jane Austen Academy novel)
~Kindle freebie, olen jo aiemmin lukenut yhden osan tätä sarjaa, se sijoittuu tämän osan jälkeen. Siksi olinkin jo spoilaantunut osasta tapahtumista. Ihan kiva tarina, PG niin sanotusti.

Caroline Hansen - Beitching the Werewolf
~ Kindle freebie, enemmänkin novelli, ihan ok. Tuskin luen uudelleen, hieman kliseinen aikuisten novelli noidasta, jonka tarkoitus on taikuuden avulla löytää ihmissusi alphalle puoliso..

Sara Wolf - Lovely Vicius
~ Jäi mieleen, mutta silti piti varmistaa juoni netistä.. Alku hyvä, loppu outo. Loppun clifthanger, jäi kaivelemaan, mutta tälle on tulossa jatko-osa. Ihan heti se ei kyllä lukulistalle mennyt, mutta katsotaan.

Lacy Yager - Rival (an Unholy Alliance novel)
~ Kindle feebie, kiva pikku rakkaustarina, höystettynä vampyyrinmetsästäjillä ja vampyyreillä. Voisin ehkä jopa harkita seuraavan osan ostoa. 

V. J. Chambers - Breathles (Book one, Jason and Azazel)
~ Saatananpalvontaa, raikasta kaikkien paranormaalien sekaan. Ihan ok, poika pelastaa tytön etc. Kindle freebie. Saatan harkita jatko-osan ostoa.

2 kommenttia

  1. Ihana, kun bloggailet taas tiheämmin <3

    VastaaPoista
  2. Tämä luettujen kirjaaminen selvästi auttaa, samoin kun muiden juttujen välttely :D Bloggaaminen on kuitenkin kiva harrastus ja hyvä tapa pitää hieman kirjaa siitä mitä luen. Ja saan intoiltua niistä kirjoista sellaisille ihmisille, joita edes vähnä kiinnostaa samanlaiset kirjat ja asiat.

    VastaaPoista