Minne kirjapostaukset katosivat..?


Jep, lukujumi jatkuu..


Tuntuu vain ettei ole mitään hyvää luettavaa, lukenut olen mutta lähinnä sellaista toisenasteen hömppää ettei niistä kehtaa edes tänne edes ajatella kertovansa. Tai sitten olen uusinta lukenut kirjoja joista postasin jo tammikuussa (Ella Summers). Georgette Heyer vei hetkeksi jumia mutta sitten niiden jälkeen ei löytynytkään mitään uutta hyvää luettavaa. (BTW suosikiksi nousi tällä lukukerralla Venetia).  Melkein voisin tällä herkelä diagnosoita itselleni tämän.

Tuija Lehtisen uusinta Saimi ja Selma kirjaa olen yrittänyt metsästää tuloksesta, eli ei se taida tuohon lähiprismaan ilmestyä myyntiin. Pitäisi sitten jostain se tilata kun kirjastostakaan sitä ei saa varaamatta. Olettekos muuten huomanneet että Lehtiseltä on tulossa syksyllä dekkari? Ihan eri kustantajallekin kuin normisti eli Otavan sijasta Crime time. Kirjan nimi on Väärä vainaja ja se ilmestyy syyskuussa. Nyt kesäkuussa pitäisi myöskin tulla uusi aikuisille suunnattu kirja, sitäkään ei ole vielä näkynyt kaupassa.. 

 Ja saattaa olla että sama jumi on nyt siirtynyt myös tv-sarjojen puolelle. Olen katsellut pääasiassa The Originalsin kolmos kautta uudelleen tai sitten Netflixistä Friendsä.. 

Syytän tästä kaikkien hyvien sarjojen taukoja ja sitä ettei mitään uutta ole tulossa paitsi Game of Thronesin kaudenpäätös jakso ensi viikolla, ja voin jo kuvitella siinä olevat cliffhangerit..

Saatta olla että eilen katselin hieman GoT, ekaa kautta, kun olin ensin katsellut uusimman jakson. Tuntu että sarja alkaa vasta nyt päästä suosikkieni joukkoon. Eli voisin jopa katsella uudelleen ekoja kausia, ja ehkä ilman kelailua..Mutta uusin jakso tosiaan, mikä jakso olikaan, pitkästä aikaa kunnon jakso mutta tähän onkin ilmeisesti melkein koko kauden budjetista valta osa säästetty.. 

Mistä tuli mieleen eikö kukaan muu ole pettynyt Jon Snow henkiinheräämis-kohtaukseen? 

Sehän on suoraan kopio mm. TVDn Elenan vampyyriksi heräämis kohtauksesta, katsokaa vaikka itse. TVD season 3 finaalin viimeiset minuutit, "heräääminen" kohdassa 4:07-, eli ihan lopussa videota.

 

Mieleen tuli myös Twilight ja siinä Bellan herääminen vampyyrinä muttei se ollut ihan yhtä kopio.

Kuinkas päädyttiinkin tv-sajoihin kirjoista taasen.. 

Mutta sellaista täällä, saa suositella hyviä kirjoja tai tv-sarjoja (ja elokuviakin).


Ei kommentteja